«Αγκαλιάζονται οι προσπάθειες της διοίκησης – Κάτω από 100.000 ευρώ το ποσό που χρειάζεται»

Στον Super Sport FM 104.0, μίλησε κυρίως για τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν την ομάδα μας, ο εκπρόσωπος τύπου Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά:

«Τις τελευταίες βδομάδες συζητούμε περισσότερο το οικονομικό παρά το αγωνιστικό. Η αλήθεια είναι πως χρειάζεται ακόμα ένα ποσό, κάτω από τις 100.000 ευρώ για να περάσουμε τα κριτήρια. Με τις ενέργειες της διοίκησης Χατζηπαντέλα, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου, φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι θα περάσουμε τα κριτήρια Μαρτίου χωρίς να έχουμε πρόβλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την ανταπόκριση. Του ζητάμε να μείνει κοντά μας για να διευθετήσουμε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες. Δεν σημαίνει ότι αν περάσουμε τα κριτήρια θα λυθούν όλα τα οικονομικά προβλήματα. Η διοίκηση Χατζηπαντέλα με όλες τις ενέργειες μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Χρειάζεται να παραμείνει αυτή η στήριξη στα ίδια επίπεδα».

Για τον Φιλγκέιρας:

«Φαίνεται να βρέθηκε να μια συμβιβαστική εξωδικαστική λύση και δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα».

Για τον Ιγκιεμπόρ: 

«Θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές πριν πούμε οτιδήποτε. Είμαστε σε καλό δρόμο».

Για τις οφειλές στην Όρενμπουργκ:  

«Είναι κάτι που χειρίζεται προσωπικά ο κ. Χατζηπαντέλας. Έγινε μια πρόταση προς τους ανθρώπους της ομάδας. Θα γίνουν συζητήσεις για να βρεθεί μια συμφωνία. Είναι λογικό να υπάρχει μια δυσπιστία από την Όρενμπουργκ, αφού δεν δόθηκε κάποιο ποσό. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό το κομμάτι. Θεωρούμε ότι θα βρεθεί μια λύση, όσο το δυνατό πιο συμφέρουσα για την ομάδα μας».

Για τη χθεσινή συνάντηση: 

«Είναι η πρώτη από τις δύο εκδηλώσεις. Υπήρξε θερμή ανταπόκριση και θεωρώ πως με την παρουσία τους όσοι βρέθηκαν εκεί, δείχνουν να αγκαλιάζουν τις προσπάθειες της διοίκησης»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ