Συκοφαντεί τον Ουζόχο!

Σε συκοφαντία ως προς την ηλικία του, ενάντια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Φρανσίς Ουζόχο, προχώρησε ο πατέρας του Νίκου Κίρζη, Ντίμης με σχόλιο του στο facebook.

Συγκεκριμένα ο άλλοτε πρόεδρος του Απόλλωνα έγραψε σε σχόλιο:

“Αγαπητέ μου……  Την οικογένεια μου την ξέρεις πολύ καλά. Είμαστε ίσιοι και τίμιοι. Με αυτές τις αξίες ,ήθος και αξιοπρέπεια διοικείται ο Απόλλωνας . Δεν μπλεκόμαστε σε ίντριγκες , δολοπλοκίες και κλπ. Χαίρουμε τον σεβασμό όχι μόνο των συμπολιτών μας αλλά και της υπόλοιπης Κύπρου. Όμως δεν σημαίνει πώς δεν θα προστατέψουμε το συμφέρον του Απόλλωνα από ένα δόλο ή μια απάτη. Ήταν τόσο μεγάλη η ανάγκη να παίξει στο παιχνίδι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, που παρουσίαζαν 20 χρονών ενώ έχει γιο 17χρονων; Πότε το γέννησε η μητέρα του όταν αυτός ήταν 3χρονος;”

Για το συγκεκριμένο κάναμε λόγο και το ψάξαμε πριν μερικές μέρες, όταν θα ερχόταν ο Ουζόχο στην Κύπρο και πως έπεσε θύμα hoax.  Η συγκεκριμένη ανάρτηση κάνει το γύρο του διαδικτύου από διάφορες άλλες ιστοσελίδες. Καλούμε τη διοίκηση της ομάδας μας, εάν υπάρχει, να πάρει τα δέοντα μέτρα προς αποκατάσταση του ονόματος του ποδοσφιαριστή αλλά και της ίδιας μας της ομάδας. Καλούμε τα υπόλοιπα μέσα που το δημοσίευσαν και προκάλεσαν τη διάδοση του μέχρι στιγμής (Shootandgoal, Protathlima, Omada, Goal) να ψάξουν το θέμα και να παρουσιάσουν τα στοιχεία που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Να αφήσουν στην άκρη την ανάγκη για λίγα κλικς και να σταματήσει η δυσφήμιση για τον ποδοσφαιριστή μας.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ