Νέα Σαλαμίνα 0 – 2 Ανόρθωσις: Εμφάνιση γεμάτη ουσία

Σημαντικό διπλό για την ομάδα μας, που «έφυγε» από την έδρα της Νέας Σαλαμίνας, με 0-2. Τα γκολ σημείωσαν οι Εγγλέζου και Σίλτενφελντ.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Ουσιαστική και αποτελεσματική ήταν η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο. Αν και τα αρχικά στάδια ήταν αναγνωριστικά και δεν μπήκαμε δυνατά, ωστόσο δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, μιας και το μόνο που καταγράφηκε για τη Νέα Σαλαμίνα, ήταν μία κεφαλιά, με το Δημητρίου να είναι σε ετοιμότητα.

Στο 27’ ο Εγγλέζου με ένα πανέμορφο διαγώνιο σουτ αριστερά έξω από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της Νέας Σαλαμίνας, εν μέσω αποθέωσης από τον κόσμο της ομάδας μας που βρέθηκε στο γήπεδο.

Αν και η Σαλαμίνα προσπάθησε να αντιδράσει, η ομάδα με δεύτερο γκολ της έκοψε τον αέρα. Μετά από κόρνερ, ο Σίλτενφελντ με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Νέας Σαλαμίνας, γράφοντας το 0-2. Στην εκπνοή του ημιχρόνου, ο Στεφανέλι έφθασε κοντά στο πρώτο γκολ του στην ομάδα μας, ωστόσο το σουτ του απομακρύνθηκε από αμυντικό της Νέας Σαλαμίνας.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν επιφύλαξε οποιεσδήποτε εκπλήξεις. Με την ομάδα μας να το ελέγχει πλήρως και να κρατά με άνεση τους επιθετικούς της Νέας Σαλαμίνας, μακριά από την εστία του Δημητρίου.

Ως εκ τούτου, το 0-2 έμεινε αναλλοίωτο με την ομάδα μας να παίρνει το δεύτερο συνεχόμενο της τρίποντο στο γήπεδο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ