Ξέφυγες κύριε Στρέπελ

Φαίνεται ότι ο κύριος Στρέπελ “την άκουσε” το τελευταίο διάστημα και έχει πραγματικά ξεφύγει με την γλωσσοδιάρροια του σε μέσα της Κύπρου και της πατρίδας του.

Από τις γελοιότητες στη διάσκεψη τύπου όπου λίγες ώρες μετά που η ομάδα μας ήταν σε κατάσταση σοκ από -9 μέχρι τις δηλώσεις σε εφημερίδες σε ραδιόφωνα και εφημερίδες της Ολλανδίας όπου το μόνο που κάνει είναι να δυσφημεί την Κύπρο.

Κύριε Στρέπελ, αν δεν σου αρέσει εδώ που ήρθες να κάνεις τον προπονητή, υπάρχει και η επιλογή να παραιτηθείς ξέρεις!

Εάν έχεις πρόβλημα με τα γήπεδα προπόνησης και τους γιατρούς, μπορείς να πας πίσω στην Ολλανδία που ήσουν άνεργος μέχρι να σου δώσει ψωμί η Ανόρθωση.

Εάν θέλεις να κρύβεσαι και να δικαιολογείσαι πίσω από το ότι είσαι δύο μήνες απλήρωτος (και όχι τρεις όπως ψευδώς δήλωσες απ’ ότι μάθαμε) τότε ψάξε πες μας και μια δικαιολογία πως ερχόσουν ισοπαλίες με Παραλίμνι, Αλκή, Πάφο όταν ήσασταν πληρωμένοι και πως κατάφερες να αποκλειστείς στο κύπελλο από το Παραλίμνι.

Εμείς στην Ανόρθωση κύριε Στρέπελ  είμαστε ένα ΠΕΡΗΦΑΝΟ Σωματείο και παρά τα προβλήματά μας που ήταν πολλά στην ιστορία μας αγωνιζόμαστε πάντοτε με σθένος.  Εσύ μάλλον δεν κατάλαβες που ήρθες ή δεν ταιριάζεις εδώ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ