«Ξεφτιλίζουν κι άλλο την ήδη ξεφτιλισμένη ιστορία τους»

Με ανακοίνωσή του ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης Αμμοχώστου τοποθετείται για τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ώρες με την πρόθεση ένστασης του Απόλλωνα για την συμμετοχή του 20χρονου τερματοφύλακα της ομάδαας μας Φράνσις Ουζόχο.

Αναλυτικά:

Άκου να δεις που θα σου πω μια ιστορία που έχει θέμα την προσφυγοαλητεία. Η δική σας «ιστορία» πάει χρόνια πίσω και από τότε είναι γραμμένη στα χαρτιά ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Η συνήθεια σας που έγινε λατρεία όταν δεν μπορέσατε ποτέ να επιβληθείτε της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ μας τόσο στους αγωνιστικούς χώρους όσο και στο εκτόπισμα σας, σαν ομάδα. Έχουμε και λέμε :

1. Πρώτα χρόνια της προσφυγιάς όταν δεν μας δάνεισαν την 2η τους στολή για να γίνει το παιχνίδι γιατί ήθελαν τους πόντους στα χαρτιά. Τελευταία στιγμή μας δάνεισε ο Άρης και αγωνιστήκαμε και τους νικήσαμε.

2. Μάρτιος του 2005 όταν η ομάδα μας προπορευόταν στο πρωτάθλημα και ο νυν προπονητής τους και τότε τερματοφύλακας τους έκανε το θέατρο του αιώνα με το γνωστό «μπετατίν». Αποτέλεσμα να διακοπεί και να μηδενιστούμε. Τότε σαν καλοί κομπάρσοι δούλευαν για αυτούς που φωνάζουν σήμερα.

3. Οκτώβρης του 2015. Σε ένα παιχνίδι που τα «αίματα» άναψαν οι ίδιοι, ακόμα και μια βδομάδα πριν την έναρξη, όταν αποφάσισαν για 1η φορά να μαντρώσουν τους 1200 στην γωνιά του τσιρείου που για χρόνια ήταν μόνο οι αράχνες. Με ψευτοκιγκλιδώματα, προκλήσεις από τους γνωστούς αλήτες τους και με γνώμονα την ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΗ αξιοπρέπεια που αυτοί δεν έχουν το παιχνίδι πάει στα χαρτιά για ακόμα μια φορά.

4. Φλεβάρης του 2019. Τους κερδίζεις επάξια επί χόρτου στα χειρότερα σου. Σκέψεις για ένσταση και πάλι γιατί ο Ουζόχο την είχε τόση.

Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα πλέον αλλά η πρόθεση πράξης για να ξεφτιλίσουν και άλλο την ήδη ξεφτιλισμένη «ιστορία» τους. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Θα σας γλεντάμε στο γήπεδο γιατί αυτό επιτάσσει η ΙΣΤΟΡΙΑ μας και θα το παίρνετε στα χαρτιά γιατί αυτό επιτάσσει η δική σας.

Υ.Γ. Φανούρη η κωλότουμπα είναι λίγη ρε αποτυχημένε και αιώνια κομπάρσε.

Υ.Γ.2 «Φήμες» λένε ότι το δελτίο υγείας του Ουζόχο βγήκε όταν έκλεισαν τα φώτα. Έγινε και κάτι άλλο κιρζούι όταν είχε σκοτάδι;

Υ.Γ.3 Και πάρτε όλοι ένα βαμβάκι…

«ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΣΦΙΓΜΕΝΗ Vs ΨΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΓΡΑΜΜΕΝΗ»

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕΣ 1994

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ