«Είναι δύσκολο να το βάλουμε στην άκρη»

Δηλώσεις στην ιστοσελίδα protathlima.com παρέθεσε ο αμυντικός της ομάδας μας Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στο πολύκροτο θέμα του Φράνσις Ουζόχο…

Διαβάστε τα όσα δήλωσε:

Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλατε σήμερα. Πως είδες το παιγνίδι;

«Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι εντάξει απλά δεν παίξαμε καλά σήμερα. Η Ομόνοια ξεκίνησε πολύ καλά το παιγνίδι, είχε ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι. Στο τέλος, δεν είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε για να πω ότι είμαι στεναχωρημένος που δεν κερδίσαμε. Είμαι ευχαριστημένος, παίξαμε απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και δυστυχώς δεν παίξαμε καλά. Στο τέλος της ημέρας ο ένας βαθμός είναι εντάξει».

Πόσο δύσκολο είναι για εσάς τους ποδοσφαιριστές να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας και τα παιγνίδια, μετά την υπόθεση Ουζόχο;

«Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό, είναι ένα πρόβλημα του συλλόγου. Δυστυχώς το νιώθουμε και το ακούμε, αυτό είναι το κακό. Ελπίζω όλα να πάνε καλά επειδή κάθε φορά έρχονται νέες πληροφορίες, κάθε μέρα έρχεται κάτι καινούριο και είναι δύσκολο να το βάλουμε στην άκρη».

Την επόμενη εβδομάδα θα αντιμετωπίσετε τον Ερμή. Πως βλέπετε αυτό το παιγνίδι;

«Ξέρουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από αυτούς. Πρέπει να παίξουμε για να κερδίσουμε αλλά πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο με την απόφαση και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Εσύ προσωπικά αγωνίζεσαι κάθε εβδομάδα, είσαι ένας από τους πιο σημαντικούς ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης.

«Δεν έχω πρόβλημα, είμαι σε καλή κατάσταση. Δεν έχω τραυματισμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Να κρατήσω τον ρυθμό. Η καρδιά μου και οι μυείς μου καλά. Μέσω της προπόνησης και από ατομικά πράγματα προσπαθώ να είμαι έτοιμος να παίζω κάθε εβδομάδα».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;

«Δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε δυσκολίες αυτή την χρονιά τόσο στο γήπεδο όσο και εκτός γηπέδου. Τους θέλουμε να είναι εδώ να μας στηρίζουν και να μείνουμε ενωμένοι».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ