Δημητρίου: «Μπορώ να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της Ανόρθωσης»

Το βραβείο για την κορυφαία αποκρουση της 11ης αγωνιστικής έλαβε ο Δημήτρης Δημητρίου από τον ΠΑΣΠ, με τον νεαρό τερματοφύλακα να προχωρεί σε δηλώσεις.

Αρχικά ανέφερε: «Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον ΠΑΣΠ για αυτή τη βράβευση. Κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που με ψήφισε και πάλι. Ευελπιστώ για ακόμη περισσότερα για αυτή τη χρονιά».

Η Ανόρθωση πλέον πορεύεται με το πιο νεαρό δίδυμο τερματοφυλάκων. Αισθάνεσται ότι μπορείτε να αντεπεξέλθετε;

«Προσωπικά μπορώ να αντεπεξέλθω στις απαιτήσεις μιας μεγάλης ομάδας όπως είναι η Ανόρθωση. Είμαστε όντως ένα νεαρό δίδυμο όμως αυτό θα μας βοηθήσει σε θέμα ανταγωνισμού. Μπορούμε και οι δύο να βελτιωθούμε μέσα από αυτόν τον ανταγωνισμό. Εγώ έχω στόχο να γράψω περισσότερες συμμετοχές με την Ανόρθωση αφού μέχρι στιγμής έχω οκτώ συμμετοχές στο πρωτάθλημα και είμαι έτοιμος για ακόμη περισσότερες. Το να αγωνίζονται νεαροί ποδοσφαιριστές μόνο θετικό είναι για ένα πρωτάθλημα. Φέτος αποδεικνύετε και στο γήπεδο ότι δεν πρέπει να είσαι μεγάλος σε ηλικία για να αγωνιστείς στο κυπριακό πρωτάθλημα».

Πώς βλέπεις το γεγονός ότι δεν θα έχεις πλέον ένα έμπειρο τερματοφύλακα δίπλα σου στις προπονήσεις;

«Όταν ήταν στην ομάδα ο Βάργκιτς κι ο Φελγκέιρας είχα προσωπικά αρκετή βοήθεια κι από τους δύο. Με συμβούλευαν και με βοηθούσαν κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και στα παιχνίδια που αγωνιζόμουν. Είναι σημαντικό να έχεις κάποιο έμπειρο δίπλα σου αλλά από τη στιγμή που έχεις ένα έμπειρο προπονητή τερματοφυλάκων που γνωρίζει πολύ καλά τη δουλειά του δεν χρειάζεσαι κάποιον άλλο κατά την άποψη μου. Φτάνει να έχεις τον σωστό άνθρωπο δίπλα σου».

Πώς βλέπεις τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Είμαστε σε μια σημαντική φάση του Πρωταθλήματος. Μπορεί όλο το μέλλον της ομάδας και το υπόλοιπο της χρονιάς να κριθεί από τα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύω έχουμε τη ποιότητα κι από εμάς εξαρτάται να δώσουμε χαρά στον κόσμο της Ανόρθωσης που είναι δίπλα μας και τον χρειαζόμαστε ακόμη περισσότερο. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ