Ανόρθωσις 0 – 0 Ομόνοια: Ισοπαλία που δεν βολεύει

Στο 0-0 έμεινε η ομάδα μας με την Ομόνοια. Ισοπαλία που δεν μας βολεύει, μιας και χάνουμε την ευκαιρία να πιάσουμε την ΑΕΚ στην τέταρτη θέση. Ανύπαρκτοι στο πρώτο ημίχρονο, καλοί στο δεύτερο, ωστόσο δίχως να πάρουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Κακή ήταν η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο. Δίχως να μπορέσουμε να κρατήσουμε μπάλα και με πολλα λάθη, δώσαμε το δικαίωμα στην Ομόνοια να δημιουργήσει και να χάσει ευκαιρίες. Ευτυχώς όταν και όποτε χρειάστηκε ο Δημητρίου ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τα σουτ των επιθετικών της Ομόνοιας, με τον νεαρό να είναι ο κορυφαίος της ομάδας μας. Στο 29′ είχαμε και την τύχη με το μέρος μας, όταν το σουτ του Κατελάρη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Δημιουργικά το μόνο που καταφέραμε να απειλήσουμε την Ομόνοια, ήταν με ένα σουτ του Μπέκα στο 16′.

Β’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Καλύτεροι ήμασταν στο δεύτερο ημίχρονο, δίχως όμως την πίεση μας να την μετατρέψουμε σε ευκαιρίες και πανικό στην άμυνα της Ομόνοιας. Στο 55′ σουτ του Στεφανέλι κατέληξε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Εγγλέζου, με κόντρα λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ, όμως ο Παναγή ήταν σε ετοιμότητα. Στο 73′ ο Μπουφ με μακρινό σουτ επιχείρησε να απειλήσει με τον Παναγή να διώχνει σε κόρνερ.

Ενώ πιέζαμε και ήμασταν καλύτεροι, δεν βρήκαμε τις τελικές που θα θέλαμε, με την Ομόνοια σχετικά άνετα να μας κρατά στο μηδέν. Στην εκπνοή του αγώνα μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να έφευγαν με τη νίκη, όμως ευτυχώς για ακόμη μία φορά είχαμε σύμμαχο το δοκάρι.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς(22′ Στρούνα), Ντουγκλάο, Ιωάννου, Κοφί, Εγγλέζου, Πράνιτς, Μπέκα(78′ Λαβόρδε), Ντούρις, Στεφανέλι(62′ Μπουφ)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ