Ανεβαίνει αγωνιστικά, ώρα για μεγάλες μάχες

Ανεβαίνει αγωνιστικά, η ομάδα φούτσαλ του συλλόγου μας. Μετά το πολύ κακό πρώτο μισό της περιόδου, η ομάδα μας ενισχύθηκε και σε συνδυασμό με την επιστροφή των τραυματιών παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη. Μάλιστα στη διακοπή που προηγήθηκε τις προηγούμενες 20 μέρες, ο Γιώργος Κυριάκου είχε την ευχέρεια να δουλέψει πράματα στις προπονήσεις.

Την Δευτέρα οι φουτσαλιστές της Ανόρθωσης, εξασφάλισαν την πρόκριση τους στα ημιτελικά του θεσμού, μιας και επιβλήθηκαν εκτός έδρας της ΑΜΕΚ με 1-3, χάρις σε τέρματα των Χαρή, Κουππαρή και Κουλουμπρή.

Πλέον η χρονιά βαίνει στην τελική της ευθεία, εκεί όπου η ομάδα μας χρειάζεται και τη στήριξη του κόσμου, μιας και το παιχνίδι «χοντραίνει». Αυτή τη βδομάδα είναι το προγραμματισμένο ρεπό, με την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις να είναι την επόμενη Δευτέρα. Εκεί η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια, στα πλαίσια του πρώτου παιχνιδιού για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Για το πρωτάθλημα απομένουν ακόμη δύο παιχνίδι, απέναντι σε ΑΕΚ εντός και ΑΠΟΕΛ εκτός για να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ