Αν είχε ευθιξία θα είχε παραιτηθεί…

Προς το τέλος του οδεύει το σήριαλ με τον Ουζόχο, τουλάχιστον ως προς το αγωνιστικό κομμάτι. Ο ΚΟΑ αναίρεσε δύο προηγούμενες αποφάσεις του, προκειμένου να γίνει αυτό που ήθελε ο Απόλλωνας, το κυρος και η αξιοπιστία του ημικρατικού οργανισμού στις αποφάσεις που λαμβάνει και την εγκυρότητα αυτών έχει πληγεί, μιας και έκαναν την κωλοτούμπα αγαπημένο τους σπορ.

Εάν ο κ. Μιχαηλίδης είχε την ευθιξία θα είχε ήδη υποβάλλει την παραίτηση του. Ωστόσο κάτι τέτοιο το αποκλείουμε, μιας και έκανε πολλούς αγώνες για να καπαρώσει τη συγκεκριμένη θέση.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 5ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«Αναφορικά με το θέμα που προέκυψε μετά από καταγγελία στην οποία προέβη o ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού σχετικά με το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αμμοχώστου Uzoho Francis Odinaka, και μετά από έρευνα που διεξήχθη, ενημερώνουμε ότι η υπηρεσία του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, με βάση τα ενώπιον της στοιχεία κατά τον ουσιώδη χρόνο τα οποία προσκομίστηκαν στον Οργανισμό από τους αρμόδιους ιατρούς, έχει εκδώσει νομότυπα και σύμφωνα με τις συνήθεις διαδικασίες που ακολουθούνται το συγκεκριμένο Δελτίο Υγείας του αθλητή.

Ωστόσο ο ΚΟΑ θεωρεί την καταγγελία στην οποία προέβη ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ Λεμεσού, ως ιδιαίτερα σοβαρή η οποία θα πρέπει να τύχει ενδεχομένως περαιτέρω διερεύνησης από τις υπόλοιπες αρμόδιες αρχές»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 9ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«Αναφορικά με το Δελτίο Υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Francis Odinaka Uzoho, o Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού διευκρινίζει ότι έχει εφοδιάσει την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με το απόσπασμα του επικυρωμένου πρακτικού που αφορά στο σκεπτικό και την αιτιολόγηση της απόφασης και την απόφαση ακύρωσης του δελτίου υγείας του εν λόγω ποδοσφαιριστή, δηλαδή με τα στοιχεία εκείνα η αποκάλυψη των οποίων δεν αποτελεί κίνδυνο επέμβασης στο ανακριτικό έργο ή παραβίασης των προνοιών της νομοθεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΟΑ 18ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, σε έκτακτη συνεδρία του σήμερα, 18 Φεβρουαρίου 2019, μετά από επιστολή της ΚΟΠ ημερ. 15 Φεβρουαρίου 2019, αφού εξέτασε εξ υπαρχής το ζήτημα του Δελτίου Υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσις Αμμοχώστου Francis Uzoho, και αφού έλαβε υπόψη του όλα τα ενώπιόν του στοιχεία, αποφάσισε όπως ανακαλέσει την προηγούμενη απόφασή του ημερομηνίας 9 Φεβρουαρίου 2019 αναφορικά με το πιο πάνω θέμα και ακολούθως όπως ανακαλέσει την πράξη έκδοσης του Δελτίου Υγείας του εν λόγω ποδοσφαιριστή, από τον ΚΟΑ ημερ. 1ης Φεβρουαρίου 2019, ως ανύπαρκτη και ουδέποτε γενόμενη.

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού θεωρεί ότι, ανεξάρτητα από τη σημερινή απόφασή του, η απόφαση σε σχέση με την ένσταση του Απόλλωνα είναι αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη του αθλητικού δικαστή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ