Το ευρωπαϊκό εισιτήριο μας γύρισε «μπουμεραγκ»

Το γεγονός ότι η ομάδα είχε ματς στα μέσα Ιουλίου, σε συνδυασμό με την διεξαγωγή του Μουντιάλ, όπου παρουσιάζεται το φαινόμενο η μεταγραφική περίοδος να καθυστερεί σημαντικά, έφερε βεβιασμένες κινήσεις τόσο στην απόκτηση ποδοσφαιριστών σε καίριες θέσεις, όσο και στην ανανέωση υφιστάμενων παικτών με συμβόλαια πάνω από την αξία τους. Σε μια ομάδα που παρόλα τα περσινά αποτελέσματα, φώναζε ότι χρειαζόταν σοβαρές προσθήκες πιθανόν η έξοδος στην Ευρώπη να μην έτυχε της σωστής διαχείρισης και να βλέπουμε τα σημερινά χάλια.

Τέλος Μαϊου με αρχές Ιουνίου όπου το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα έπρεπε να βρίσκεται στην Κύπρο για την προετοιμασία, συνήθως οι καλοί ποδοσφαιριστές δεν καίγονται για εξεύρεση ομάδας και οι πλείστοι απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Ως εκ τούτου η ομάδα που επίγειται για απόκτηση ποδοσφαιριστών καταφεύγει σε κατώτερου επιπέδου λύσεις και αναγκάζεται να κρατήσει παίκτες πληρώνοντας υπεραξίες. Τρανταχτό παράδειγμα ο Ρούμπεν Ράγιος.

Όλα αυτά θα μπορούσαν να προβλεφθούν και να αποφευχθούν από τους προηγούμενους μήνες, αφού το ευρωπαϊκό εισιτήριο φαινόταν ότι θα ερχόταν εύκολα ή δύσκολα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ