Συνεργασία με Alexander College

Το ποδηλατικό τμήμα «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ», είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την χορηγική συνεργασία της για την αγωνιστική περίοδο 2019 με το “ALEXANDER COLLEGE”, ένα πρωτοπόρο ίδρυμα στον τομέα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και με το οποίο αμοιβαία, να προβάλλουμε τη δύναμη του αθλητισμού μέσω των ενεργειών μας καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Ο σχεδιασμός μας είναι όπως πέραν των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της ομάδας ποδηλασίας να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη, διάδοση και προώθηση του αθλήματος της ποδηλασίας σε όλες τις μορφές του ως μέσο μεταφοράς, άθλησης και ψυχαγωγίας.

Δεν θα μπορούσαμε παρά να συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και να έχουμε ως στόχο την επιτυχία μας σε όλα τα επίπεδα. Η φιλοσοφία είναι η δημιουργία δυνατών δεσμών με δυνατούς συμπαίκτες όπως το “ALEXANDER COLLEGE”, του οποίου σκοπός είναι να παρέχει δια βίου μάθηση στους μαθητές, εξοπλίζοντας τους με τα ακαδημαϊκά εργαλεία που απαιτούνται για την προώθηση της προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης τους κατά τη διάρκεια και πέρα από τις σπουδές τους.

Το “ALEXANDER COLLEGE” και το προσωπικό του είναι ταγμένοι να παρέχουν στους φοιτητές τους ένα μαθησιακό περιβάλλον το οποίο να υποστηρίζει τις προσωπικές και ακαδημαϊκές τους ανάγκες. Στόχος του είναι να παρέχει στους φοιτητές τις καλύτερες ευκαιρίες εκπαίδευσης και κατάρτισης προσφέροντας τους τα υψηλότερα πρότυπα διδασκαλίας, σε ένα φιλικό και κυρίως επαγγελματικό περιβάλλον.

Το “ALEXANDER COLLEGE” είναι αφιερωμένο στην προώθηση της ατομικής επιτυχίας των σπουδαστών του και της ανάπτυξής τους ως υπεύθυνων και σφαιρικά ενημερωμένων πολιτών της κοινωνίας.

Καλωσορίζουμε λοιπόν το “ALEXANDER COLLEGE” στην μεγάλη μας οικογένεια και ευχόμαστε μαζί να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας, με καθαρές αξίες, αθλητικά ιδανικά και υγιή ανταγωνισμό. Η ποδηλασία δεν παύει ποτέ να είναι μια κοινωνική γιορτή.

Alexander College / UWE Bristol
Anorthosis Famagusta Cycling

#AlexanderCollegeCyprus
#AnorthosisFamagustaCycling

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ