«Πόλεμος από συγκεκριμένα παπαγαλάκια…»

Ανακοίνωση με τα πρώτα σχόλια για το 2019, εξέδωσε ο Παν.Συ.Φι, στέλνοντας σαφές αιχμές προς τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

«Μια νέα χρονιά η οποία δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού μια η αναβολή του αγώνα κυπέλλου λόγω κακού αγωνιστικού χώρου και μια η απρόσμενη ισοπαλία με την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος δεν μπορούν να αφήνουν ικανοποιημένο κανένα. Ο δρόμος όμως βρίσκεται στην μέση της χρονιάς και επιβάλλεται ηρεμία και αυτοσυγκράτηση για να μην πάει χαμένη η χρονιά. Να θυμίσουμε ότι μέχρι την 7η αγωνιστική η ομάδα μας είχε μόνο 6 βαθμούς σε μια κάκιστη συγκομιδή, αλλά μετά την συνάντηση μας με τους ποδοσφαιριστές όπου τους τονίστηκε ότι ανοχή τέλος, η ομάδα τρέχει ένα αήττητο σερί 8 αγωνιστικών. Ένα σερί που βοήθησε την ομάδα να κάνει σχετικά άλματα στην βαθμολογία με τους 18 βαθμούς που μάζεψε από τους 24 διαθέσιμους. Αυτό που λυπεί περισσότερο είναι οι χαμένοι βαθμοί στο άλλοτε παλαιό κάστρο μας.

Και λέμε άλλοτε, γιατί είναι ενδεικτικό ότι η απουσία του παλμού από το γήπεδο μας είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και παιχνίδια που διαχρονικά κέρδιζε ο κόσμος, τώρα δεν. Κάποιος θα πει ότι απ´όλα τα γήπεδα απουσιάζει ο παλμός και δεν διαφωνούμε. Είναι φανερό όμως ότι το «Παπαδόπουλος», η πιο καυτή έδρα του πρωταθλήματος επηρεάστηκε περισσότερο απ´όλους. Δυστυχώς τα δεδομένα παραμένουν αναλλοίωτα όσον αφορά την κάρτα αφού κάποιοι εθελοτυφλούν να δουν τα οφθαλμοφανή. Δεν ξέρουμε αν η αλλαγή ηγεσίας του ΚΟΑ παίξει κάποιο ρόλο, δεν ξέρουμε αν τα μαύρα που θα φάνε τα κόμματα σε επερχόμενες εκλογές θα τους «ενοχλήσει», αλλά αυτό που ξέρουμε και βλέπουμε είναι ότι κάθε εβδομάδα τα πράγματα είναι και χειρότερα. Πλέον τα γήπεδα δεν αργοπεθαίνουν αλλά έχουν πεθάνει για τα καλά. Για όλα αυτά υπάρχουν υπαίτιοι που θα τους κρίνει η ιστορία και θα μείνουν εκεί για πάντα ως οι δολοφόνοι του αθλητισμού.

Σε ένα άλλο σημείο θα θέλαμε να τονίσουμε τον πόλεμο που δέχεται η ομάδα μας από συγκεκριμένα παπαγαλάκια. Το ότι η Ανόρθωση έχει οικονομικά προβλήματα δεν είναι κάτι κρυφό. Το ότι ποδοσφαιριστές με παχουλά συμβόλαια δεν απέδωσαν πάλι δεν είναι μυστικό. Αλλά εμείς να ρωτήσουμε όλες αυτές τις πληρωμένες πένες, μόνο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ έχει οικονομικές υποχρεώσεις που τρέχουν; Μόνο δικοί μας ποδοσφαιριστές δεν αποδίδουν τα αναμενόμενα; Λίγες μέρες πριν το παιχνίδι με την ομάδα της “καρδιάς” σας ξαφνικά θυμηθήκατε όλα τα θέματα της Ανόρθωσης; Κάποιοι είστε η ντροπή της ενημέρωσης. Αν θέλετε θέματα, ασχοληθείτε με την σύλληψη του «πρώην» αντιπροέδρου του αποελ, που όλοι έχετε κάνει γαργάρα.

Εμείς καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο της ομάδας όπως επικρατήσει ηρεμία μεσούσης της χρονιάς και όλα τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο σωστό χρόνο και τόπο. Τέλος του Μάη θα κάνουμε ταμείο και στις Γενικές Συνελεύσεις όλοι θα κριθούν από τα έργα και τις πράξεις τους. Την δεδομένη στιγμή ο μόνος που πληγώνετε με δημόσια σχόλια και εσωστρέφεια δεν είναι άλλος από την αγαπημένη μας ομάδα και ο κόσμος. Μόνο ο εχθρός επωφελείται από εσωτερικές ίντριγκες και όσοι έχουν αλλότρια συμφέροντα.

Y.Γ. “Είναι καιρός να χάσει και η Ανόρθωση εκτός έδρας” δήλωνε χθες ο πακλαβίνος. Να τον “ψηλό μας” των ειδικών αποστολών του κατεστημένου.

Υ.Γ.2 Πάρτο διπλό ΦΟΙΝΙΚΑ για να φτιαχτώ.

“ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ – ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝΩΝ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ”

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου – ΜΑΧΗΤΕΣ 1994»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ