Ποιος είναι ο Ζοάο Πάολο;

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η ομάδα μας είναι σε διαπραγματεύσεις με τον 30χρόνο Βραζιλιάνο, Ζοάο Πάολο.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως στο δεξί φτερό της επίθεσης, ωστόσο αγωνίστηκε και στην κορυφή. Έχει ύψος 1.70 και γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βραζιλία, ενώ στη συνέχεια από το 2011 μέχρι το 2015 αγωνίστηκε στην Κορέα και στις Gwangju, Daejeon Citizen και Incheon United.

Επέστρεψε για λίγο στη Βραζιλία για να ξενιτευτεί εκ νέου το 2016 για τη Βουλγαρία. Στη χώρα των Βαλκανίων, αγωνίστηκε αρχικά στην Botev Plondiv, εκεί όπου «οργίασε» με τις εμφανίσεις του στο πρώτο εξάμηνο, αγωνιζόμενος κυρίως ως κεντρικός επιθετικός,  κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον της μόνιμης πρωταθλήτριας Βουλγαρίας, της Λουντογκόρετς, η οποία δαπάνησε ένα ποσό περί τις 150 χιλιάδες ευρώ για να τον αποκτήσει.

Στους «πράσινους» του Λουντογκόρετς έμεινε για ένα χρόνο, δίχως να πιάσει ψηλά στάνταρ και ως εκ τούτο δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στην Botev, εκεί που έκανε καλό δεύτερο μισό της περιόδου 2017-18, κάτι που του έδωσε την ευκαιρία να επιστρέψει στην Λουντογκόρετς. Στους πρωταθλητές Βουλγαρίας αγωνίζεται εδώ και έξι μήνες κυρίως ως αλλαγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ