Πάλεψε μέχρι τέλους…

Δεν κατάφερε να κερδίσει την Ομόνοια, η ομάδα μας το βράδυ της Παρασκευής στο «Θεμιστόκλειο», με τους πετοσφαιριστές μας, παρά την αξιόμαχη προσπάθεια να χάνουν στο τάι-μπρέηκ με 3-2.

Στο πρώτο σετ χάσαμε με 25-12, ενώ στο δεύτερο παίξαμε πολύ καλύτερο βόλεϊ, κερδίζοντας το σετ με 25-19 και ισοφαρίζοντας έτσι σε 1-1. Το τρίτο σετ, η Ομόνοια κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα μιας και κέρδισε το σετ με 25-19. Το τέταρτο έμελλε να ήταν δραματικό, μιας και κρίθηκε στους επιπλέον πόντους, με την ομάδα μας να το κερδίζει με 29-27. Στη ρωσική ρουλέτα του τάι-μπρέηκ, η Ανόρθωση δεν τα κατάφερε και έτσι το ροζ φύλλο αγώνα κατέληξε στην Ομόνοια, που μας κέρδισε με 15-12.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη διάρκεια του παιχνιδιού, αποχώρησε τραυματίας ο  πασαδόρος της ομάδας μας, Juan Camilo Ambuila, με το μέγεθος του τραυματισμού του να ξεκαθαρίζει εντός των επόμενων ημερών.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Στρουγκάρεβιτς, Αμπουϊλα, Σαββίδης, Χριστοφόρου, Παγιάν, Ερέρα – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης.- Αλλαγές: Χρυσοστόμου, Χατζηδημητρίου, Πρωτοψάλτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ