Με 3-5-2 και εκπλήξεις ο Στρέπελ (Σενάριο εντεκάδας)

Με μοναδικό στόχο και σκοπό τη νίκη, πάει στο «ΑΕΚ – Αρένα» η ομάδα μας, για να αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Η νίκη σίγουρα δεν αποτελεί πανάκεια για τα κακώς έχοντα στην ομάδα μας και δεν θα λυθούν όλα τα προβλήματα, ωστόσο θα αποτελέσει τονωτικό για τη συνέχεια, με την ελπίδα να έρθουν καλύτερες μέρες.

Ο Στρέπελ δεν μπορεί να υπολογίζει τους Όλιβερ Μπουφ και Νόσα Ιγκιεμπόρ. Ο Ολλανδός το πιθανότερο θα ακολουθήσει ένα σχηματισμό 3-5-2, με σκοπό να έχει ενισχυμένο κέντρο και να μπορεί να κυκλοφορεί την μπάλα.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Βάργκιτς, την τριάδα στην άμυνα θα την αποτελούν οι Σίλτενφελντ, Ντουγκλάο και Αρτυματάς. Αριστερός μπακ-χαφ θα είναι ο Μπεσάτ, με τον Κοφί ή τον Στρούνα να διεκδικούν αντίστοιχο ρόλο για τα δεξιά, με τον Γάλλο όμως να είναι το φαβορί, λόγω κυρίως ταχύτητας. Στη μεσαία γραμμή σε ρόλο ανασταλτικού μέσου θα είναι ο Ζοάο Βίκτορ. Πιο μπροστά θα κινείται ο Ντάνιελ Πράνιτς, με τον Μιχάλη Ιωάννου να έχει καλές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού, μιας και ο Ράγιος είναι σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Στην επίθεση σίγουρος πρέπει να θεωρείται ο Μίχαλ Ντούρις. Από εκεί και πέρα για τη θέση του δεύτερου επιθετικού τη θέση τη διεκδικούν οι Κατσαράβα και Στεφανέλι, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες, με τον Γεωργιανό λόγω ετοιμότητας να υπερέχει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ