Ανόρθωσις 2 – 3 ΕΝΠ: Με το πιστόλι στον κρόταφο

Νέα ήττα για την ομάδα μας, αυτή τη φορά στο κύπελλο, με την ομάδα μας να καταφέρνει να χάνει εντός έδρας από την ΕΝΠ με 2-3 και να είναι σε μειονεκτική θέση ενόψει του επαναληπτικού.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το ζητούμενο ήταν το γρήγορο γκολ που θα μας έφερνε σε ρόλο αφεντικού στο παιχνίδι. Τα πρώτα λεπτά ηταν αναγνωριστικά και όταν η ομάδα μας άρχισε να ανεβάζει στροφές, δέχθηκε το γκολ. Μετά από μία μακρινή μεταβίβαση, ένα γλίστρημα του Μπεσάτ, ο Πίττας κατέβασε ωραία την μπάλα κέρδισε βήματα και με μακρινό σουτ νίκησε τον Δημητρίου. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να σημειώσουν και δεύτερο τέρμα, όμως η καρφωτή κεφαλιά του Ουντόζι ευτυχώς κατέληξε άουτ.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας βρήκε τις λύσεις. Στο 22′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πράνιτς, ο Ζοάο με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Κλέιμαν και ισοφάρισε για την ομάδα μας. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 27′ ήρθε και το δεύτερο γκολ. Ο Στρούνα με γέμισμα στην καρδιά της περιοχής των φιλοξενουμένων, τροφοδότησε τον Μπέκα, με τον Γεωργιανό με υποδειγματικό πλασέ να γράφει το 2-1. Η ομάδα μας θα μπορούσε να πετύχει και ένα τρίτο γκολ, όμως ο Γεωργιανός ήταν άστοχο σε διαγώνιο σουτ λίγα λεπτά αργότερα. Πριν το τέλος του ημιχρόνου, αποχώρησε έχοντας ενοχλήσεις ο Ρούμπεν Ράγιος και στη θέση του πέρασε ο Οικονομίδης.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Με στόχο την εδραίωση του προβαδίσματος, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας. Στο πρώτο τέταρτο η ομάδα μας δημιούργησε τρεις τελικές προσπάθειες. Αρχικά το σουτ στην κίνηση στο 51′ του Κοφί ανάγκασε τον Πέτρου να αποκρούσει με διπλή προσπάθεια, ενώ ένα λεπτό αργότερα ωραίο πλασέ του Γάλλου ανάγκασε σε νέα απόκρουση τον νεαρό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων. Στο 56′ ο Μπέκα μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ, με την μπάλα όμως να σταματά στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

Η ΕΝΠ ανέβηκε και στην πορεία ισοφάρισε σε 2-2 με νέο γκολ του Πίττα. Στη συνέχεια ο Στρέπελ έκανε κάποιες αλλαγές. Πέρασε τον Φύτο αντί του Κατσαράβα, παίζοντας αρχικά με 4-4-2. Στη συνέχεια πέρασε τον Λαβόρδε αντί του Πράνιτς επαναφέροντας το 4-3-3, που στην πορεία έφερε τον Ντουγκλάο και σε ρόλο φορ.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, βρήκαμε μεγάλες ευκαιρίες για τέρμα ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Δεν έφτανε μόνο αυτό, η ΕΝΠ με γκολ του Ουντόζι στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη με 2-3, κάτι που της δίνει σοβαρό προβάδισμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ