Ανόρθωσις 2 – 0 ΕΝΠ: Αυτή τη φορά είχαμε την ουσία…

Βαθμολογική ανάσα για την ομάδα μας, που επιβλήθηκε εντός έδρας της ΕΝΠ με 2-0, χάρις σε γκολ του Κατσαράβα στο 2′ και του Πράνιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 61′.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για την ομάδα μας, που μόλις στο 2′ προηγήθηκε με 1-0. Ο Στρούνα επιχείρησε τη σέντρα από δεξιά, ο Μπέκα πήρε την κεφαλιά, ο τερματοφύλακας της ΕΝΠ δεν έκανε σωστό υπολογισμό και ο Κατσαράβα από κοντά έκανε το 1-0. Η συνέχεια δεν ήταν ιδανική για την ομάδα μας, που έδωσε χώρο στην ΕΝΠ που ήταν πιο κινητική μέχρι μισάωρο, δίχως όμως να φτιάξει κλασσική ευκαιρία αρκούμενη σε σουτ. Η Ανόρθωση μπορούσε να εδραιώσει το προβάδισμα της. Όμως το διαγώνιο σουτ από τον Μπέκα στο 42′ μετά από κλέψιμο και μεταβιβαση από τον Κοφί, πέρασε μόλις έξω, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Μπέκα πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως το σουτ του αποκρούστηκε από αντίπαλο αμυντικό.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ίδια εικόνα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, με την ΕΝΠ να κρατάει την μπάλα και να έχει απαιτήσεις από το παιχνίδι και την ομάδα μας, να την περιμένει και να αρκείται σε αντεπιθέσεις. Σε μία από αυτές, η ομάδα μας ξεδιπλώθηκε ωραία, η μπάλα έφθασε στον Ιωάννου που επιχείρησε να μπει στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Αρμπατζουμιάν με τον Σωτηρίου να δίνει το πέναλτι. Στο 61′ ο Πράνιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ήταν εύστοχος, γράφοντας το 2-0. Στη συνέχεια η ΕΝΠ κυνήγησε τη μείωση του σκορ, δίχως να μας απειλήσει ιδιαίτερα αλλά με μακρινά σουτ. Στο 80′ ο Ιωάννου με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Κλέιμαν, με το νεαρό να δέχεται το χειροκρότημα της κερκίδας, ενώ ένα λεπτό αργότερα το σουτ του Μπέκα κατέληξε άουτ.

Το σκορ δεν έμελλε να αλλάξει ούτε στα τελευταία λεπτά και έτσι η ομάδα μας πήρε νίκη μετά από ένα σχεδόν μήνα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ