Μέγας χορηγός ο Κάκος

Με ανακοίνωση του στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, το κλιμάκιο Λάρνακας εκφράζει μεταξύ άλλων τις ευχαριστίες του, προς τον μέγα χορηγό Σάββα Κάκο. Μάλιστα, ευχαριστίες απευθύνονται τόσο προς τον πρόεδρο του συλλόγου Λοΐζο Λοΐζου όσο και προς τον πρόεδρο της εταιρείας, Ανδρέας Παντελή.

Αναλυτικά η ανάρτηση πιο κάτω.

Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας,

Η Ακαδημία μας είναι ακόμα εδώ, ζωντανή και δυνατότερη από ποτέ χάρη στην στήριξη του κάθε αγνού Ανορθωσιάτη. Παρουσιάζουμε σήμερα τον νέο Μέγα χορηγό της Ακαδημίας μας, ο οποίος, μαζί με τα Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου και της Εταιρείας, μας στήριξαν έμπρακτα τους τελευταίους μήνες. Τα παιδιά μας, χάρη στην προσπάθεια και συνεργασία αυτών των ανθρώπων, συνεχίζουν να απολαμβάνουν απρόσκοπτα το αγαπημένο τους άθλημα φορώντας την τιμημένη φανέλα της Ανόρθωσης.

Ευχαριστούμε το Μέγα χορηγό μας κ. Σάββα Κάκο για τη στήριξη του.

Ευχαριστούμε επίσης τους Προέδρους κ. Λοΐζο Λοΐζου και κ. Ανδρέα Παντελή αλλά και τα υπόλοιπα μέλη των Δ.Σ. για τη στήριξη τους.

Ο Μεγάλος χορηγός για την Ακαδημία μας, επέλεξε μια οδό χωρίς εταιρικά λογότυπα, μια οδό μόνο με τη σκέψη και τον πόθο για Επιστροφή στη Βασιλεύουσα.

Και όσο υπάρχει αυτή η φλόγα από τέτοιους ανθρώπους να ξέρετε ότι…

«Το πνεύμα της Ανόρθωσης δεν πτοάται, δεν καταστρέφεται. Και η ωραία μας Ανόρθωση ως ο Φοίνιξ, αενάως αναγεννάται»…

Χρόνια Πολλά και για την ονομαστική σας γιορτή κ. Σάββα .

Θερμές Ευχαριστίες!!!

Πέτρος Φραγκούδης
Υπεύθυνος Κλιμακίου Λάρνακας

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ