Με Μπεσάτ και Ντούρις στα άκρα (Σενάριο εντεκάδας)

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα θέλει να δώσει η ομάδα μας, που δεν στοχεύει σε τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι με την Πάφο. Στα θετικά καταγράφεται η επιστροφή του Μίχαλ Ντούρις έπειτα από την ίωση που τον ταλαιπώρησε παραμονές του αγώνα με την Δόξα, όμως εκτός αγωνιστικής δράσης παραμένουν οι Λαβόρδε, Σισέ και Ιγιεμπόρ όπως επίσης και ο Εγγλέζου.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Δημητρίου. Στο κέντρο της άμυνας δεδομένη θεωρείται η παρουσία των Σιλντενφελντ και Ντουγκλάο, με τους Στρούνα και Πράνιτς να αγωνίζονται στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

Στο χώρο του κέντρου εμφανίζεται για άλλο ένα παιχνίδι ο Κοφφί, πλάι στους Βίκτορ και τον Ράγιος σε ένα πιο ελεύθερο ρόλο.  Στην επίθεση τώρα, θεωρείται δεδομένη η επιστροφή του Ντούρις. Ως εκ τούτου με τον Μπέκα να μην είναι στην καλύτερη κατάστασ η λογική λέει πως θα μείνει εκτός. Άρα αριστερά θα κινείται ο Μπεσάτ, δεξιά ο Ντούρις και στην κορυφή ο Κατσαράβα, με τους δύο πρώτους να αναμένεται να μετατοπίζονται στη διάρκεια του παιχνιδιού.

[vfv id=”174″]

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ