Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Ήμασταν λίγο… ηλίθιοι»

«Ήμασταν λίγο… ηλίθιοι»

0
«Ήμασταν λίγο… ηλίθιοι»

Ευχαριστημένος με τον τρόπο που κλείνει η χρονιά εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Πράνιτς, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net, μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης, ενώ αναφέρθηκε πως η ομάδα θα μπορούσε για το πρωτάθλημα αλλά έχασε ηλίθιους βαθμούς στην αρχή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί για το μέλλον του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κροάτης

Για το παιχνίδι: «Νομίζω είναι ένας καλός τρόπος να κλείσουμε την χρονιά. Για τους παίκτες, το σταφ αλλά και τον κόσμο της Ανόρθωσης. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος είχε πολλές μονομαχίες. Ήμασταν και λίγο τυχεροί στο πρώτο τέρμα. Δεν ήταν εύκολο και δεν είναι σύμπτωση ότι βρίσκονται ψηλά στη βαθμολογία. Εμείς ήρθαμε για την νίκη όπως κάνουμε πάντα»

Για τον στόχο της ομάδας: «Είναι λίγο δύσκολο να πω γιατί στην αρχή χάσαμε πάρα πολλούς βαθμούς και ήμασταν λίγο… ηλίθιοι. Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα. Αλλά η σεζόν είναι μεγάλη. Πλέον το πάμε βήμα – βήμα. Έχουμε και το κύπελλο»

Για τον κόσμο: «Είναι λίγο δύσκολο γι΄αυτούς το ξέρω. Όσοι ήρθαν όμως έκαναν ωραία ατμόσφαιρα και είμαι χαρούμενος γι΄αυτό».

Για το μέλλον του: «Είμαι 37, δύσκολο να αποφασίσω. Αγαπώ το ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να πω ότι θα σταματήσω. Το σκέφτομαι καθημερινά. Στο τέλος της σεζόν θα αποφασίσω. Θα… ρωτήσω το σώμα μου. Στο ξεκίνημα της σεζόν είχα πολλά προβλήματα με τραυματισμούς. Παιχνίδι με παιχνίδι. Τώρα αισθάνομαι πολύ καλά, θα δούμε αν συνεχίσω έτσι και να δίνω το 100%».