Επιστροφή στις νίκες, αυξάνονται τα προβλήματα

Νίκη μετά από πέντε παιχνίδια για την ομάδα μας, που επιβλήθηκε απόψε στο «Κίτιον» της Αραράτ με 4-2. Δύο φορές πίσω στο σκορ βρέθηκε η ομάδα μας ωστόσο κατάφερε στο τέλος να πάρει τη νίκη. Δύο τέρματα πέτυχε ο Περικλέους, ενώ από ένα οι Λουκά και Ηλία.

Νωθρό ξεκίνημα για την ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο, που σαφώς επηρεασμένη από τις πολλές απουσίες έψαχνε να βρει τα πατήματα της. Ο Γιώργος Κεντής ξεκίνησε με αρχική πεντάδα του Οδυσσέως, Ντε, Κίκι, Περικλέους και Λουκά.

Μία αδράνεια στην άμυνα στο τέταρτο λεπτό,  έφερε την Αραράτ σε θέση οδηγού. Η απάντηση από πλευράς της Ανόρθωσης, ήταν άμεση καθώς λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Περικλέους με δυνατό σουτ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Παρά την άμεση ισοφάριση, κάναμε πολλά λάθη με αποτέλεσμα η Αραράτ να είναι επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις της. Μετά από κόρνερ και με κεφαλιά, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 1-2. Αν και ελέγχαμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε και ευκαιρίες, μερικές εκ των οποίων κλασσικές  με πρωταγωνιστές τους Χριστοφή και Περικλέους, ωστόσο το οδηγηθήκαμε στο ημίχρονο χάνοντας με 1-2 και τον Ντε να αποχωρεί λίγο νωρίτερα τραυματίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε δυνατά με μοναδικό σκοπό να γυρίσει τα εις βάρος της δεδομένα. Πριν την εκπλήρωση του πενταλέπτου, ο Χριστοφή έκλεψε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, τροφοδότησε δεξιότερα τον Περικλέους που έστειλε παράλληλα την μπάλα στον Λουκά, που με σουτ έγραψε το 2-2.

Η ομάδα μας συνέχισε να πιέζει προκειμένου να πάρει προβάδισμα, κάτι που συνέβη πριν την εκπλήρωση του δεκαλέπτου, όταν ο Λουκά από αριστερά επιχείρησε το γέμισμα και ο Ηλία από κοντά σημείωσε το 3-2.

Τα τελευταία λεπτά είχαν μπόλικο σασπένς, μίας και αποχώρησε και ο Κίλσον στην πορεία με σχίσιμο στο μάτι,  η ομάδα μας προσπάθησε να κρατήσει το προβάδισμα αγωνιζόμενη με τους Χριστοφή, Περικλέου, Καουρτισιή και Λουκά και με τον Ηλία να δίνει ανάσες.

Κάτι τέτοιο επιτεύχθηκε και όταν η Αραράτ επιχείρησε να αγωνιστεί με Flying Goalkeeper, ο Περικλέους με ακόμη ένα τέρμα στο παιχνίδι, με σουτ από το δικό μας μισό, σημείωσε το 4-2 που έμελλε να μείνει αναλλοίωτο στα τελευταία δευτερόλεπτα του παιχνιδιού.

Οι αναποδιές δεν έλειψαν ούτε από το σημερινό παιχνίδι, με τον Ντε να αγωνίζεται μερικά λεπτά και ακολούθως να αποχωρεί τραυματίας, όπως επίσης και και ο Κίλσον Κιντάνα, που αποχώρησε με σχίσιμο λίγο πάνω από το μάτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ