Εμφαντική νίκη στο ρελαντί!

Με εμφαντική νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για το 2018 η Ομάδα Γυναικών της Ανόρθωσης! Στον ψεσινό αγώνα για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, κέρδισε κατά κράτος την 2η στην βαθμολογία ΑΕΚ Λάρνακας με 3-0 σετ, χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για το ποια ήταν η καλύτερη Ομάδα του αγώνα.

Η αλλαγή έδρας (που αποδείχτηκε σωστή αφού την ώρα του αγώνα έριχνε καρεκλοπόδαρα και το Αθλητικό μας κέντρο πλημμύριζε για ακόμα μια φορά) δεν επηρέασε ποσώς τις πετοσφαιρίστριες μας, που είχαν δείξει την όρεξη τους για μεγάλο ματς σε όλη την διάρκεια της εβδομάδας στις προπονήσεις. Το πρώτο σετ ήταν ενδεικτικό, αφού μόνο μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο, και το 25-13 τα λέει όλα. Με 8-2 προηγήθηκαμε στο 2ο σετ (τελικό 25-21), με 8-1 στο 3ο (25-16) και με το αποτελεσματικό σερβίς, τα εκπληκτικά ποσοστά σε υποδοχές και επίθεση δεν υπήρχε αμφιβολία ποια ομάδα θα έπαιρνε το τρίποντο. Με την νίκη αυτή, η Ανόρθωση αποσπάστηκε 6 ολόκληρους βαθμούς από την ΑΕΚ, και 8 από την ΑΕΛ, ενώ εκκρεμεί το Ανόρθωση-ΑΕΛ που αναβλήθηκε.
Στις 8 Ιανουαρίου το επόμενο παιχνίδι, εντός με το ΘΟΙ Αυγόρου!

Για την Ανόρθωση, του κ. Μπόσκοβιτς, ψες αγωνίστηκαν οι: Ράντονιτς(12π/4 άσοι/1 μπλοκ), Α.Χαραλάμπους(12π/92% επίθεση/1 μπλοκ), Κιγιάκοβα(9π/2 άσοι/1 μπλοκ), Κ. Βασιλείου(πασαδόρος/1 μπλοκ), Καετάνο(11 πόντοι/1 άσος/2 μπλοκ/92-46% υποδοχή), Σταυρινίδου(12 πόντο/4 άσοι/3 μπλοκ) και Χ.Δαυίδ (λίμπερο/70-45% υποδοχή)





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ