Χωρίς γήπεδο οι πρωταθλήτριες! Μεγάλες οι ζημιές (φώτο)

Χωρίς γήπεδο και χώρο προπονήσεων μένει η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, που η κακοκαιρία που πλήττει το νησί μας κατέστρεψε τη μόνωση του αθλητικού κέντρου της ομάδας μας στη Λευκωσία, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα η βροχή να καταλήγει στον αγωνιστικό χώρο του «κλειστού» γηπέδου.

Εξέλιξη που αφήνει χωρίς γήπεδο προπονήσεων αλλά και έδρα την ομάδα μας αλλά και τα τμήματα υποδομής που έκαναν προπόνηση εκεί να μένουν δίχως στέγη.

Γενικότερα τα κλειστά γήπεδα και οι χώροι προπόνησης αποτελούν μεγάλο πρόβλημα, μιας και δεν είναι πολλά τα διαθέσιμα. Ευελπιστούμε, στα πραγματικά προβλήματα του αθλητιμού, όπως είναι τα γήπεδα, να σταθεί αρωγός ο ΚΟΑ και να πάψει να έχει ως αποκλειστική έννοια την κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση:

Μετά την κακοκαιρία και την χαλαζόπτωση της Τρίτης, η Γυναικεία πετοσφαιρική Ομάδα μένει χωρίς αξιόπιστο χώρο προπονήσεων! Η μόνωση του γηπέδου έχει καταστραφεί, και η βροχή καταλήγει εντός του αγωνιστικού χώρου. Ο αγώνας με την ΑΕΛ για την 8η αγωνιστική αναβλήθηκε, και αναζητείται καινούργια ημερομηνία και χώρος για την διεξαγωγή του. Αβέβαιη και η διεξαγωγή των προπονήσεων για όλα τα αγωνιστικά τμήματα, που εξαρτούνται πλέον αποκλειστικά απο τις καιρικές συνθήκες…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ