«Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση, αλλά δεν είμαστε ευχαριστημένοι»

Δηλώσεις στον ΣΟΥΠΕΡ ΣΠΟΡ ΦΜ 104.0 παρέθεσε ο αναπληρωτής πρόεδρος Δρ. Κυριακός Γιάγκου μετά από τη χθεσινοβραδινή νίκη της ομάδας μας κόντρα στην Δόξα. Ο κος Γιάγκου στις δηλώσεις του δεν παρέλειψε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την μικρή για τα δεδομένα της Ανόρθωσης προσέλευση του κόσμου, που τον κάλεσε να παραμερίσει την πικρία από το κακό ξεκίνημα και να στηρίξει την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη στο παιχνίδι με την Δόξα;

Ξεκίνησε ανάποδα το παιχνίδι αλλά ο η ομάδα έδειξε και αγωνιστικά και ψυχικά αποθέματα και πήρε μια νίκη»

Για τον στόχο που τέθηκε για τρεις νίκες στα τρία συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια;

«Είπαμε ότι τα τρία αυτά παιχνίδια θα δείξουν μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε και πιστεύουμε στην ομάδα ότι θα φτάσει σε απόσταση βολής από τις ομάδες που προπορεύονται. Το θέμα είναι να στηρίζουμε τους ποδοσφαιριστές όχι μόνο την ώρα που είναι καλά τα πράγματα αλλά και στις δύσκολες στιγμές και αυτό κάναμε».

Ποια είναι τα μηνύματα που παίρνετε από τον κόσμο;

«Αυτό που εισπράττουμε είναι ότι έχει επανέλθει μια ηρεμία στον κόσμο και πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Θα θέλαμε αυτό να μεταφραστεί και σε μεγαλύτερη προσέλευση στο γήπεδο. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν επιθυμούμε να βλέπουμε μόνο 2.800 Ανορθωσιάτες. Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευση για την πορεία που προηγήθηκε όμως θέλουμε αυτή την πίστη όπως την νιώθουμε εμείς να την νιώσει και ο κόσμος και να την μεταφράσει και σε φυσική παρουσία στο γήπεδο».

Είναι και πιο ισορροπημένη η μάδα το τελευταίο διάστημα…

«Εμείς θεωρούμε ότι αυτό που βλέπουμε στις τελευταίες αγωνιστικές είναι ο κανόνας μας και αυτά που βλέπαμε στην αρχή ήταν η εξαίρεση. Άρχισε στραβά η χρονιά από τον αποκλεισμό στην Ευρώπη Αλλά αυτή η ισορροπία που έχουμε τώρα είναι η ταυτότητα της ομάδας».

Για τον στόχο της Ευρώπης;

«Και η βαθμολογία λέει ότι δεν είμαστε μακριά από τον στόχο της Ευρώπης, υπάρχουν αρκετές ομάδες εκεί ανταγωνιστικές, όλοι χάνουν βαθμούς και αυτό μας δίνει την αισιοδοξία ότι θα βρεθούμε με καλύτερη θέση».

Τώρα ακολουθεί το παιχνίδι με την Πάφο, πως το περιμένετε;

«Η Πάφος είναι πολύ καλή ομάδα. Ήμασταν το πρώτο θύμα της με την ισοπαλία εκτός έδρας. Τότε λέχθηκε ότι πολλές ομάδες θα χάσουν βαθμούς με την Πάφο, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνεται. Είναι το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα μας, είναι παιχνίδι μονής παραλλαγής και θέλουμε τον κόσμο να έρθει για να κάνουμε το τρία στα τρία και να ανέβουμε περισσότερο».

Πλέον έχετε ένα πολύ καλό δείγμα από τον προπονητή σας Γιούργκεν Στρέπελ, πως τον αξιολογείτε;

«Ο κύριος Στρέπελ είναι πολύ καλός προπονητής διαφορετικός από τον κ. Λέβι που επίσης είναι καλός προπονητής. Βλέπουμε ότι υπάρχει ενθουσιασμός στις προπονήσεις και στα παιχνίδια, είναι κοντά στους ποδοσφαιριστές, στηρίζει τους ποδοσφαιριστές και ήταν ο πρώτος που χειροκρότησε τον Μπέκα χθες όταν είχε 2-3 σημαντικές ευκαιρίες και δεν τις έκανε γκολ».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ