Ακρίτας 0 – 7 Ανόρθωση: Πρόκριση με εφτάρα

Πρόκριση με μεγάλο σκορ, πήρε η ομάδα μας, που κέρδισε στο Παφιακό τον Ακρίτα με 0-7 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με αλλαγές παράταξε την ομάδα μας, ο Γιούργκεν Στρέπελ. Ο Ολλανδός άφησε εκτός τον Δημητρίου και στη θέση του πέρασε τον Βάγκιτς. Στην άμυνα ο Αρτυματάς πήρε θέση αντί του Ντουγκλάο και ο Εγγλέζου του Μπεσάτ. Ως εκ τούτου η τετράδα αποτελείτο από τους Στρούνα δεξιά, Εγγλέζου αριστερά και Σίφο και Αρτυματά στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή, εκτός εντεκάδας έμεινε ο Ράγιος που στη θέση του πέρασε ο Πράνιτς, ως εκ τούτου η τριάδα αποτελείτο από τους Ζοάο, Κοφί και Πράνιτς. Στην επίθεση, θέση στο αρχικό σχήμα πήρε ο Φύτος Κυριάκου αντί του Μπέκα, με τους Ντούρις και Κατσαράβα να διατηρούν τις θέσεις τους.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το ζητούμενο ήταν το γρήγορο γκολ, που θα σκότωνε ψυχολογικά τον αντίπαλο και θα έφερνε την ομάδα μας, σε πραγματική θέση οδηγού για την πρόκριση. Κάτι τέτοιο συνέβη πριν την εκπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου, όταν ο Ντούρις έστρωσε την μπάλα στον Πράνιτς, ο οποίος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, σημείωσε το 0-1.

Το δεύτερο γκολ ήρθε 11 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα 25′, ο Πράνιτς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Σίφο πήρε την κεφαλιά και έγραψε το 0-2. Το τρίτο γκολ ήρθε ξανά από τον Πράνιτς, όταν στο 28 με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ και έγραψε το 0-3.

Το σκορ έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με την ομάδα μας να πηγαίνει με την πρόκριση στα αποδυτήρια.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το δεύτερο ημίχρονο οι ρυθμοί έπεσαν. Δίχως να ζοριστεί η ομάδα μας έλεγχε το παιχνίδι και έψαχνα χαλαρά για ένα τέταρτο τέρμα.

Στο 77′ ο Φύτος Κυριάκου με επέλαση στην περιοχή, κέρδισε το πέναλτι, την εκτέλεση του ανάλαβε ο Ντούρις που ήταν εύστοχος και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Κάπου εκεί ο Ακρίτας έμεινε με 10, το ίδιο και η ομάδα μας λόγω τραυματισμού του Σίφο. Στο 83′ ο Κατσαράβα σημείωσε το πρώτο του τέρμα για την ομάδα μας, όταν με σουτ λίγο πίσω από τη μικρή περιοχή και κατόπιν λάθος εκτίμησης του αμυντικού, έγραψε το 0-5, ενώ 4 λεπτά αργότερα ο Γεωργιανός τροφοδότησε τον Ντούρις, ο Σλοβάκος από πλάγια νίκησε τον Βασιλείου για να κάνει τα τέρματα της ομάδας μας έξι. Το τελικό 0-7, σημείωσε ο Κατσαράβα, με σουτ εντός της περιοχής.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν: Βάργκιτς, Στρούνα, Σίλντενφελντ, Αρτυματάς(66′ Κάτσαρ), Εγγλέζου, Βίκτορ, Πράνιτς(52′ Οικονομίδης), Κοφί (77΄Ιωάννου), Κυριάκου, Ντούρις, Κατσαράβα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ