Αιχμηρές αλήθειες από Παν.Συ.Φι

Με ανακοίνωση του ο Παν.Συ.Φι, αναφέρεται σε όλα τα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα της ομάδας μας. Από το παιχνίδι με την ΑΕΛ, την κάρτα φιλάθλου, την πισίνα στο ΑΤΙ και τις εντεταλμένες διαιτησίες που μένουν ατιμώρητες στα παιχνίδια της ομάδας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τον τελευταίο αγώνα για το 2018 δίνει η ομάδα μας την Κυριακή. Δυστυχώς η χρονιά που μας τελειώνει δεν ήταν όπως την φανταζόμασταν τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε οπαδικό επίπεδο. Για όλο το 2018, από την περσινή ηλίθια ταυτοποίηση μέχρι και την σημερινή κάρτα της κατάντιας, οι φορές που βρεθήκαμε σε ποδοσφαιρικό γήπεδο είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Εμείς συνένοχοι σε ακόμα ένα έγκλημα τους δεν θα γίνουμε. Όσο και αν χρειαστεί θα παραμείνουμε σταθεροί στις απόψεις μας και δεν θα λυγίσουμε στα βρόμικα σχέδια τους. Έτσι σοβαρά, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας στην λευκωσία που έγινε πισίνα, ισχύει η κάρτα οπαδού;

Έχουμε αναφέρει πολλάκις τα προβλήματα του αθλητισμού αλλά κάποιοι ζούνε στον δικό τους παραμυθένιο κόσμο. Μόνο κάποια πρόσφατα των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώνουν τις πάγιες μας θέσεις. Στην διαιτησία βλέπουμε το έλα να δεις με άτομα αμφιβόλου αξίας αλλά λόγω γενεαλογικού δέντρου να ανεβαίνουν κατηγορίες σε χρόνους ρεκόρ, κάνοντας τα πραγματικά μαντάρα. Το χειρότερο απ’ όλα και εδώ είναι που αναφερόμαστε είναι ότι, οι ίδιοι διαιτητές “καμικάζι” ορίζονται σε αγώνες μετά από 3 μέρες. Απ΄την άλλη υπάρχουν και οι “έμπειροι” διαιτητές που δεν στερούνται ικανοτήτων αλλά εντεταλμένα και καθοδηγούμενα ακολουθούν πιστά τις μεγάλες κεφαλές. Ένας απ’ αυτούς είναι αυτός που ορίστηκε την Κυριακή. Το σίγουρο είναι ότι με όποιον τρόπο και να κινηθεί στο τσίρειο, οι αγωνιζόμενες ομάδες δεν θα έχουν κάποια σχέση και ο νοών νοείτω.

Εμείς ευχόμαστε ο τελευταίος αγώνας της ομάδας μας για το 2018 να είναι νικηφόρος βάζοντας τις βάσεις για την συνέχεια. Δεν θα είμαστε παρών και καλούμε όλο τον κόσμο όπως γυρίσει την πλάτη στην φαρσοκωμωδία.

Υ.Γ. Προσοχή στις απομιμήσεις.

“ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ‘ΧΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΧΟΝΤΡΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ”

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ