Αφοπλιστικός ο Μπεσάτ! Η κάρτα φιλάθλου σκοτώνει τα γήπεδα…

Ξεκάθαρος ήταν ως προς το μέτρο της κάρτας φιλάθλου που διώχνει τον κόσμο από τα γήπεδα, ο Βίνσεντ Μπεσάτ με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα protathlima.com

Ο Γάλλος πριν έρθει στο νησί μας, περίμενε πως τα γήπεδα θα έχουν περισσότερο κόσμο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει λόγω της κάρτας.

Αναλυτικά πιο κάτω οι δηλώσεις του Γάλλου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας.

Μεγάλη νίκη για την ομάδα σας, αν και βρεθήκατε πίσω στο σκορ καταφέρατε να ανατρέψετε τα δεδομένα και να πάρετε την νίκη. Πως είδες το παιγνίδι;

«Το ξεκίνημα του παιγνιδιού ήταν δύσκολο γιατί δεχτήκαμε το γκολ. Η ομάδα έδειξε ότι δεν τα παρατάει ποτέ. Σκοράραμε δύο γκολ και μετά ο Κατσαράβα έκανε το 3-1 και πήραμε την νίκη. Είναι πολύ καλό για εμάς και την ομάδα. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιγνίδι την επόμενη εβδομάδα απέναντι στην Πάφο και θα δουλέψουμε αυτή την εβδομάδα για να πάρουμε την νίκη».

Η Ανόρθωση δεν ξεκίνησε καλά την σεζόν, όμως τα τελευταία παιγνίδια δείχνει να ανακάμπτει. Ποια είναι η άποψη σου;

«Ναι, το ξεκίνημα φέτος ήταν πολύ σκληρό. Είχαμε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές. Τώρα είναι καλύτερα τα πράγματα. Δουλεύουμε πολύ σκληρά κάθε εβδομάδα και τώρα έχουμε καλό μομέντουμ. Έχουμε ένα καλό σερί και θα δουλέψουμε σκληρά για να το συνεχίσουμε».

Στα παιγνίδια σε βλέπουμε να αγωνίζεσαι είτε στο αριστερό άκρο της άμυνας, είτε στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ποια θέση προτιμάς;

«Δεν με νοιάζει αν παίζω στην επίθεση ή στην άμυνα. Δίνω πάντα το 100% για την ομάδα και θα αγωνιστώ όπου επιλέξει ο προπονητής, δεν έχω πρόβλημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα,απλά θέλω να παίζω και να κερδίζω».

Ένα μήνυμα για τον κόσμο; Για ακόμα ένα παιγνίδι η προσέλευση δεν ήταν ικανοποιητική.

«Όταν ήρθα στην ομάδα πίστευα ότι θα έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ο Κοφί μου είπε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να έρθει λόγω της κάρτας οπαδού. Πιστεύω ότι αυτό σκοτώνει τα γήπεδα. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε κόσμο στην έδρα μας γιατί όταν είναι δύσκολα τα πράγματα  μπορούν να μας βοηθήσουν. Είμαι χαρούμενος που παίζω σε αυτή την ομάδα, ξέρω ότι είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Κύπρο και γι’ αυτό θα τα δώσουμε όλα για την νίκη την επόμενη εβδομάδα έτσι ώστε να συνεχίσουμε το σερί μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ