Ύστερα, μένουν οι βαθμοί

Οι τρεις βαθμοί Τσίρειο κρίνονται εξαιρετικά σημαντικοί για την ομάδα μας αφού η επιτυχία πάνω στον Απόλλωνα χαρακτηρίζεται ως νίκη ψυχολογίας ενόψει της συνέχειας και κάτι που πραγματικά το είχε ανάγκη η «Μεγάλη Κυρία».

Μπορεί ο αντίπαλος να τα ‘χει με την τύχη του για τα δοκάρια που βρήκε και την απώλεια άλλων ευκαιριών, όμως στο ποδόσφαιρο αυτό συμβαίνει συχνά και στο τέλος κανείς δε το θυμάται με την πάροδο του χρόνου. Το μόνο που μένει είναι το αποτέλεσμα και η συγκομοιδή βαθμών.

Θα μπορεί κανείς να πει πως αυτή τη βδομάδα φαίνεται να ήταν η «τυχερή» η Ανόρθωση, όμως να μην ξεχνάμε πως πριν λίγες αγωνιστικές… Η ομάδα μας έκανε σωρεία ευκαιριών στο πρώτο μέρος κόντρα στην πρωτοπόρο ΑΕΛ η οποία κατάφερε και πήρε το διπλό μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ας ευχηθούμε η νίκη κόντρα στον Απόλλωνα να λειτουργήσει καταλυτικά στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι να κάνουν θετικό σερί και φυσικά να εξαργυρώσουν τους βαθμούς της νίκης και κόντρα στην συμπολίτισα Σαλαμίνα η οποία τα πάει πολύ καλά φέτος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ