Θύμησες για Παν.Συ.Φι

Με αφορμή την ίδρυση του ιστορικότερου κλιμακίου μας στο εξωτερικό Anorthosis Club Salonica στις 29.11.2005 δημοσιεύουμε το βίντεο από το αξέχαστο “UNDERGROUND PARTY”. Το μεγαλύτερο πάρτι που διοργανώθηκε από σύνδεσμο εξωτερικού, χωρίς να υπήρχε κάποιος συγκεκριμένος λόγος.

Ήταν Απρίλης του 2016 όταν στο μαγικό υπόγειο βρέθηκαν 200 άτομα από ΠΑΝΤΟΥ. Κύπρο, Αθήνα, Πάτρα, Ιωάννινα, Κρήτη, Κομοτηνή, Αγγλία, Σερβία. Ένα τριήμερο γεμάτο Ανόρθωση και Οπαδισμό.

Παρασκευή βράδυ “χαλαρό” ζέσταμα στο υπόγειο. Το Σάββατο μαζί με τα Αδέλφια μας Plava Unija Beograd 1994, επισκεφθήκαμε τα “Κοιμητήρια του Ζέιτενλικ”, όπου θάβονται 7500 στρατιώτες στον Σέρβικο τομέα. Σάββατο απόγευμα παρακολουθήσαμε τον αγώνα με τους πελάτες δημιουργώντας ατμόσφαιρα γηπέδου. Το πάρτι που ακολούθησε ίσως να μείνει και στην ιστορία. Ένα υπόγειο ασφυκτικά γεμάτο, απόλυτα Ανορθωσιάτικο να ζει στους παλμούς των ΜΑΧΗΤΩΝ. Χωρίς εισαγωγικά αλλά στην κυριολεξία μόνο η πυροσβεστική αργά τα μεσάνυχτα μπορούσε να δώσει ένα “τέλος” σε όλο αυτό που ζούσαμε. Κυριακή βράδυ αποχαιρετιστήριο φαγοπότι σε ταβέρνα για όλα τα Αδέλφια που θα επέστρεφαν στις βάσεις τους.

Χρόνια Πολλά στους MAXHTEC Salonica για τα 13 χρόνια ύπαρξης του κλιμακίου και προσφοράς στον σύνδεσμο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές από το 2005 μέχρι και σήμερα που κρατάνε περήφανα την σημαία μας ψηλά.

“Ήταν Φοίνικα ο καιρός μου να φύγω έξω για σπουδές μα ήσουν πάντα ο καημός μου και μου λείπαν οι Κυριακές”

Anorthosis Club Salonica

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ