Συνάντηση με βουλευτές (Τι γίνεται με την κάρτα φιλάθλου)

Στο «Ράδιο Πρώτο», μίλησε νωρίτερα σήμερα ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου, με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ομάδας μας, να εκφράζει την αντίθεση του για ακόμη μία φορά για το μέτρο της κάρτας φιλάθλους, αναφέροντας μάλιστα πως γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες, τονίζοντας πως μέσα στις επομενες μέρες προγραμματίζεται συνάντηση με τους βουλευτές Αμμοχώστου.

Συγκεκριμένα ανάφερε:

«Αυτό που πρέπει να πούμε είναι ότι εμείς ως σωματείο είχαμε σοβαρούς ενδοιασμούς, από τη στιγμή όμως που είχε ψηφιστεί δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι ένα ημίμετρο που επιχειρεί να ασχοληθεί με τη βία στους αγωνιστικούς χώρους. Αυτή η θέση δεν είναι μόνο δική μας αλλά και αρκετών άλλων ομάδων. Κάναμε μία προσπάθεια για να δουν οι αρμόδιοι τις ανησυχίες μας. Κάτι που έπρεπε να γίνει πριν εφαρμοστεί η νομοθεσία. Ελπίζουμε ότι η προσπάθεια αυτή θα οδηγήσει σε τροποποίηση για επιστροφή όλων των φιλάθλων στο γήπεδο που τώρα απέχουν.

Πέραν από τις συγκροτημένες προσπάθειες και σε παρασκηνιακό επίπεδο θα πούμε τις απόψεις μας. Κάνουμε ενέργειες σαν ομάδα για να περάσουν τα μηνύματα που πρέπει να περάσουν στους αρμόδιους. Προγραμματίζουμε συγκέντρωση με όλους τους βουλευτές της επαρχίας Αμμοχώστου. Δεν είμαι βέβαιος αν ιστορικά καταργήθηκε νόμος, ένα θέμα όμως που συζητείτε είναι κατά πόσο το μητρώο φιλάθλου φυλάσσεται από την ομοσπονδία ή από τα σωματεία. Οι δικοί μας οργανωμένοι απασχολούνται έντονα από την προστασία δεδομένων, αυτή η τροποποίηση θα μπορούσε να ανακατασκευάσει το νόμο. Ένα από αυτά που θα πρέπει να συζητηθούν, αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν και τεχνικοί περιορισμοί, σε κάθε περίπτωση όμως εκφράζουμε τις ανησυχίες μας. Η συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους θα έπρεπε να γίνει πριν και όχι τώρα, κάλιο αργά παρά ποτέ όμως».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ