Να προβληματίσει το «γλυκό» δεύτερο ημίχρονο…

Η νίκη ήταν το ζητούμενο και επιτεύχθηκε. Ωστόσο η ομάδα μας, δεν είχε συνέχεια στο παιχνίδι, μιας και το έντονο πρώτο ημίχρονο, με την πολύ καλή κυκλοφορία και την εμφανή διάθεση για επίθεση, έδωσε τη θέση του, σε ένα σαφώς πιο υποτονικό δεύτερο ημίχρονο, που ευτυχώς στο τέλος της ημέρας μας έδωσε το ζητούμενο, που ήταν οι τρεις βαθμοί. Μετρούν οι βαθμοί, όμως για να είμαστε ειλικρινείς μίλησε και η τύχη που δεν την είχαμε σε άλλα παιχνίδια.

Θεωρείται δεδομένο πως θα πρέπει η ομάδα μας να αποκτήσει περισσότερη διάρκεια στο παιχνίδι της, να είναι πιο απαιτητική σε όλο το παιχνίδι και όχι μεμονωμένα.

Χαρακτηριστικά στο δεύτερο ημίχρονο που η ομάδα μας καιγόταν για τους τρεις βαθμούς, κατάφερε να κερδίσει μόλις 2 κόρνερ και εκδήλωσε τέσσερις τελικές προσπάθειες με τη μία να είναι στο στόχο. Μάλιστα από τις τέσσερις, η μία ήταν στην αρχή του ημιχρόνου με τον Ντούρις και δύο στο τέλος με τον Ζοάο, εκ των οποίων η μία έφερε το γκολ.

Είναι θέμα δουλειάς του τεχνικού επιτελείου με τους ποδοσφαιριστές, ούτως ώστε η ομάδα να αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της και να είναι σε θέση να ασκεί συνεχής πίεση στον αντίπαλο, για να πετυχαίνει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από νίκες και τους βαθμούς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ