Πέμπτη στροφή του πρωταθλήματος Γυναικών και η Ανόρθωση αντιμετωπίζει τον 2ο στην βαθμολογία Απόλλωνα στην Λευκωσία. Οι κοπέλες μας θέλουν να συνεχίσουν με νίκες και να παραμείνουν στην κορυφή, αλλά το έργο τους δεν θα είναι εύκολο αφού ο αντίπαλος έρχεται ενισχυμένος με τρεις ξένες και το παιχνίδι αναμένεται αμφίρροπο. Ο κ. Μπόσκοβιτς προετοίμαστε κατάλληλα τις αθλήτριες του για τον αγώνα, και περιμένει αύριο να δει αν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν και αυτό το εμπόδιο.

Στις 8μμ την Τρίτη, ξεκινα ο αγώνας και θα μεταδίδεται σε Live streaming από το κανάλι της Ομάδας μας στο Youtube (με Link και εδώ).

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ