Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του και όλο τον κόσμο που τίμησε σήμερα με την παρουσία του την σημερινή μας εκδήλωση. Μέλη του διοικητικού συμβουλίου, παλαίμαχοι αθλητές, ποδοσφαιριστές, παιδιά των ακαδημιών και συνδεσμίτες έγιναν ένα στο προσωρινό μας σπίτι για την ΑΜΜΟΧΩΣΤΟ μας. Όσοι το έζησαν έφυγαν πιο γεμάτοι για το σημαίνει η ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ για όσους την έζησαν αλλά και για όσους επιθυμούν και την νοσταλγούν. Είναι εκεί και μας περιμένει. Ζωντανή και όμορφη όπως την έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κ. Tasos Demetriades για όλα αλλά και στην ομάδα μας Anorthosis Famagusta – Official για κάθε βοήθεια που μας παρείχε ώστε να έχουμε το σημερινό αποτέλεσμα.

?ΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ‘ΧΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ⚪

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ