Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λοΐζο Λοΐζου, τον Αντιπρόεδρο Τάσο Κύζα και τον Εκτελεστικό Σύμβουλο Μιχάλη Βασιλείου, παρέστη χτες στο 60ο εθνικό μνημόσυνο του ήρωα της ΕΟΚΑ Κυριάκου Χρ. Ματση στο Παλαιχώρι.

Με το πέρας της επιμνημόσυνης δέησης έγινε κατάθεση στεφάνου στο Ηρώον της κοινότητας. Ακολούθως η αντιπροσωπεία του Συλλόγου μας επισκέφθηκε το σπίτι των αγωνιστών Ανδρέα και Μαρίτσας Καραολή, όπου από εκεί πέρασαν μεγάλες μορφές του Αγώνα της ΕΟΚΑ όπως ο Γρηγόρης Αυξεντίου, Κυριάκος Μάτσης, Αντώνης Παπαδόπουλος και άλλοι.

Θερμές ευχαριστίες στην οικογένεια Καραολή για την φιλοξενία αλλά και στην κοινότητα Παλαιχωρίου, που ως γνωστό ο Σύλλογος μας έχει αρκετούς φίλους και υποστηρικτές.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ