Μεγάλη νίκη πέτυχε απόψε η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας, που επιβλήθηκε του Απόλλωνα με 3-0 σετ, έτσι παρέμεινε στην κορυφή, συνέχισε το αήττητο νικηφόρο σερί της και άφησε πίσω της τον Απόλλωνα με μία διαφορά της τάξης των 6 βαθμών.

Το πρώτο σετ αν και πηγαίναμε χέρι χέρι μέχρι το δεύτερο τεχνικό τάιμ-άουτ, με ένα σερί  στο τέλος, το κερδίσαμε με 25-19. Στο δεύτερο σετ αν και καταφέραμε να ξεφύγουμε με 19-15, στο τέλος είχε πλοκή, με την ομάδα μας να το κατακτά με 25-23 και να κάνει το καθοριστικό βήμα, για το τρίποντο.

Στο τρίτο σετ, οι παίκτριες μας αν και ήταν πίσω με πέντε πόντους, με 6-11, εντούτοις βρήκε τον τρόπο και πήγε προηγούμενη στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, με 16-15 και στο τέλος κέρδισε το σετ με 25-18 και το παιχνίδι με 3-0 σετ.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ