Ανόρθωσις 2 – 4 ΑΠΟΕΛ: Ήττα με μηνύματα

Την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ γνώρισε απόψε η ομάδα μας στο Κίτιον, με 4-2, σε ένα ακόμα παιχνίδι που μένουμε με παράπονα.

Με τους Οδυσσέως, Κουππαρή, Κόκκινο, Κίκι και Λέο ξεκίνησε το παιχνίδι ο Γιώργος Κυριάκου.

Αν και η πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού, ήταν για λογαριασμό της ομάδας μας, ο Κίκι από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του ΑΠΟΕΛ. Πριν την εκπλήρωση του πρώτου λεπτού, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-1. Γκολ που λειτούργησε αρνητικά στην ίδια πληγωμένη ψυχολογία των ποδοσφαιριστών μας, με τον ΑΠΟΕΛ να στέκεται καλύτερα εντός του αγωνιστικού χώρου. Το 0-2 ήταν ζήτημα χρόνου, κάτι που για κακή τύχη έγινε ενόσω εκκρεμούσε τάιμ άουτ από τον κόουτς.

Στην επαναφορά του αγώνα μετά το τάιμ άουτ, η ομάδα μας απάντησε άμεσα στο γκολ του ΑΠΟΕΛ, με τον Κίκι να είναι εύστοχος σε τετ-α-τε και να σημειώνει το 1-2.

Παρά την μείωση του σκορ, δεν καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές, με τους Κίκι και Κόκκινο, ωστόσο το τέρμα για τον ΑΠΟΕΛ ήρθε από το σημείο του πέναλτι, όταν ο διαιτητής είδε πως η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Λέο, μία απόφαση που έγινε δεκτή με έντονες διαμαρτυρίες από τους φουτσαλιστές μας. Ο ΑΠΟΕΛ ήταν εύστοχος στο πέναλτι, αυξάνοντας εκ νέου το προβάδισμα του στα 2 τέρματα.

Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, δίχως όμως αποτέλεσμα με το 1-3 να μένει αναλλοίωτο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας άφησε στα αποδυτήρια το απαθές πρώτο ημίχρονο και μπήκε με ξεκάθαρο σκοπό, να κυνηγήσει όφελος από το παιχνίδι.

Χάσαμε καλές ευκαιρίες με τους Περικλέους, Λουκά, Λέο και Κίκι, με τον Οδυσσέα όποτε χρειάζεται να μας κρατά ζωντανούς για κάτι καλό. Η μείωση ήρθε 7 και κάτι πριν το τέλος, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Περικλέους.

Στη συνέχεια μίλησαν οι διαιτητές, κόκκινη στον Λέο, αποβολή του κόουτς Κυριάκου με την ομάδα μας να παίζει για δύο λεπτά με παίκτη λιγότερο. Παρά ταύτα μείναμε ζωντανοί και δεν δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε για κάτι καλό, με το παιχνίδι να είναι ανοιχτό.

Επέλαση από το Λουκά από αριστερά έφερε κέρδος κόρνερ, με τον μόνο που δεν είδε το κόρνερ να είναι ο αετομάτης διαιτητής. Στη συνέχεια της φάσης, είδε φάουλ που δεν έγινε στον ΑΠΟΕΛ, με τους γαλαζοκίτρινους να κερδίζουν δεκάμετρο πέναλτι με το οποίο ευστόχησαν και σημείωσαν το τελικό 2-4.

Παρά το κακό πρόσωπό του πρώτου ημιχρόνου, μπορούσαμε για κάτι καλύτερο. Ωστόσο δεν μας άφησαν. Αυτή είναι η τέταρτη σερί αγωνιστική που μένουμε με παράπονα και το μήνυμα είναι ξεκάθαρο, πως αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι αυτή τη χρονιά, πρέπει να κτίσουμε ομάδα που να κερδίζει και τους εντεταλμένους διαιτητές.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ