Θιγμένος με Μπίσκαν ο Σίφο

Θιγμένος με τη συμπεριφορά του Ίγκορ Μπίσκαν, παρουσιάστηκε ο Γκόρντον Σίλτεφενλντ σε δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της Κροατίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κροάτης:

“Ο πρόεδρος με ρώτησε για τον Ιγκόρ Μπίσκαν και είπα τα καλύτερα λέγοντας πως μπορεί να γίνει εξαιρετικός κόουτς για την ομάδα. Μετά έγινε αυτό που είναι ακατανόητο.

Σήμερα ο πρόεδρος μου έστειλε το μήνυμα. “Έτσι είναι οι Κροατικές δουλειές σας;” Φανταστείτε πως ένιωθα. Είναι απαίσιο και άβολο για εμάς. Ο Μπίσκαν τώρα έκλεισε όλες τις πόρτες για τους Κροάτες στην Κύπρο”

“Όλοι τώρα θα προβληματίζονται για το αν θα φέρουν κάποιον από την Κροατία. Είναι δύσκολο για μας αφού όταν μιλούσαμε για τον Μπίσκαν και οι δυο μας είπαμε “Ναι βέβαια”. Οι προπονητικές ικανότητες του Μπίσκαν είναι τοπ ποιότητας. Όμως αυτό που έγινε δεν ήταν καθόλου σωστό”

“Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο, δεν πίστευα πως θα τελειώσει έτσι. Δεν ξέρω για τις νομικές συνέπειες, όμως δεν πιστεύω πως αυτός είναι ο τρόπος. Δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ αυτό”

“Μας ρωτούσαν για Κροάτες γενικα… “Αν είναι ελεύθερος και αν θα έρθει”. Ως τώρα για παίκτες από την Κροατία δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα. Ο Ιβαν Βάργκιτς ήρθε επίσης σε εμάς και υπήρχαν συζητήσεις και με άλλους παίκτες που δεν ξέρουν. Εδώ χάρις στον Πράνιτς έφτασε ένας παίκτης με δανεισμό. Ανοίξαμε την πόρτα και τώρα ο Μπίσκαν το έκανε αυτό. Οι προπονητικές σου ικανότητες είναι ένα πράγμα, όμως αυτό πραγματικά με απογοήτευσε. Δεν μπορεί να είναι έτσι…”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ