Τέσσερις συμμετοχές, μία πρωτιά!

Χθες, Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη ο 9ος αγώνας αντοχής ποδηλασίας δρόμου στα πλαίσια των αγώνων κυπέλου Κύπρου, με σημείο εκκίνησης το χωριό Αλάμπρα μέχρι τη Μονή και με επιστροφή, συνολικής απόστασης 100km (Κατηγορία Ανδρών). Ο αγώνας διοργανώθηκε από την ποδηλατική ομάδα OMONOIA CYCLING με απόλυτη επιτυχία.

Η ομάδα μας Anorthosis Famagusta Cycling πήρε μέρος με 4 συμμετοχές. H Eleni Tanti κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Masters 2 Γυναικών, ο Harris Alexandrou την 6η θέση στην κατηγορία Elite Ανδρών, ο Constantinos Alexandrou την 6η θέση στην κατηγορία Masters 1 Ανδρών, και ο Pambos Phoka την 8η θέση στην ίδια κατηγορία. Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες, στους διαιτητές ποδηλασίας, τους εθελοντές και στην διοργανώτρια ομάδα OMONOIA CYCLING για την πολύ καλή και ασφαλή διοργάνωση του αγώνα.

Για ακόμα μια φορά εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προς τους χορηγούς μας, οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό μας στηρίζοντας την ποδηλατική μας ομάδα ώστε αυτή να μπορεί να συμμετέχει και να πρωταγωνιστεί στους διάφορους αγώνες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και όχι μόνο.

Alexander College / UWE Bristol
Andreou Brothers Ltd
Andreoubikes
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus
Homi & Isport ALÉ Cycling
Petrolina (Holdings) Public Ltd
Vrachimis Optical House
#WorldNewsMedia




ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ