Κλεάνθη ωραίες οι δηλώσεις, κοίτα όμως και τα γήπεδα…

Ο Κλεάνθης Γεωργιάδης συνεχίζει να φιγουράρει σε ραδιόφωνα και τηλεοράσεις για δηλώσεις. Ωραίος ο πρόεδρος του ΚΟΑ, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον κόσμο να τρέξει να εκδώσει κάρτα φιλάθλου. Με τον νέο στόχο να οροθετήθηκε στις 60 χιλιάδες μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ωραίες οι δηλώσεις, ωραία και η αισιοδοξία από τον πρόεδρο του ΚΟΑ αλλά και όλους τους κρατικούς αξιωματούχους που πιστεύουν στο μέτρο, ωστόσο παρά να βλέπουν και ορίζουν αριθμούς κατά το δοκούν, καλό θα είναι να κοιτάξουν και τι γίνεται στα γήπεδα. Στα γήπεδα ποδοσφαίρου, στα κλειστά παντού όπου ισχύει το πείραμα της κάρτας. Να δουν πόσο γεμίζουν τα γήπεδα και πόσο άδεια φαίνονται και να βρουν τον τρόπο να φέρουν τον κόσμο πίσω στα γήπεδα. Γιατί με ραδιοφωνικές δηλώσεις, ο κόσμος όχι μόνο δεν έρχεται στα γήπεδα αλλά προτιμά συνειδητά να απέχει.

Να μην αρμενίζουμε στραβά και να μας φταίει ο γιαλός. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα, παντού, θέλουμε τον κόσμο να επιστρέψει. Θέλουμε να στρέψουμε τους νέους στον αθλητισμό. Αυτή πρέπει να είναι η αποστολή των αξιωματούχων και όχι να προωθούν απλά  την κάρτα με εβδομαδιαίες δηλώσεις. Προωθήστε όσο θέλετε την κάρτα δικαίωμα σας, αλλά ρίξτε και μία ματιά τι γίνεται στο ευρύτερο αθλητικό γίγνεσθαι στη χώρα. Μην παίρνετε μέτρα που κατά την άποψη σας θα απομακρύνουν τη βία. Πάρτε μέτρα που θα κάνουν ελκυστική τόσο τη συμμετοχή όσο και την παρακολούθηση, αυτή πρέπει να είναι η αποστολή σας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ