Ανάρτηση με την οποία μας ενημερώνει για την προόδο και τη γιγάντωση των ακαδημιών μας στην καλαθόσφαιρα, έκανε το τμήμα καλαθόσφαιρας του συλλόγου στη σελίδα που διατηρεί στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση πιο κάτω:

Το 2015 ξεκινήσαμε με 4 μόνο παίκτες ηλικίες 4-9. Σήμερα μετά από 3 χρόνια,οι ακαδημίες μας έχουν πάνω από 250 παίκτες και 10 τμήματα που παίζουν στα διάφορα ηλικιακά group,από U10 έως U18. Φέτος οι ομάδες μας μαζί μετράνε πάνω από 70% νίκες. Όλα αυτά σε μόνο τρία χρόνια.Και το πιο σημαντικό είναι ότι όλα αυτά τα παιδιά έχουν μάθει να είναι σωστοί αθλητές,να στέκονται με σεβασμό και υπερήφανεια σε νίκη ή σε ήττα!Αυτός είναι αθλητισμός!Ανόρθωση BC

http://www.anorthosisbc.com


ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ