«Η Ανόρθωση πρέπει να καταγγείλει τον Μπίσκαν…»

Τη θέση που θα πάρει στο Δ.Σ της εταιρείας, εξέφρασε ο Δρ. Κυριακός Γιάγκου, σε δηλώσεις του στη ραδιοφωνική συχνότητα του Ράδιο Πρώτο.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της εταιρείας ανάφερε πως η Ανόρθωση πρέπει να καταγγείλει τη συμφωνία με τον Μπίσκαν. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Γίναμε το θέμα της ημέρας, η εξέλιξη με τον Μπίσκαν δεν ήταν η επιθυμητή, αθέτησε τη συμφωνία. Παρόλα τα προβλήματα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Προχωρήσαμε σε καταρχήν συμφωνία με τον κ. Στρέπελ που έρχεται απόψε Κύπρο. Το ΔΣ θα μελετήσει το συμβόλαιο του κ. Μπίσκαν, δεν ισχύει η συμφωνία που έχουμε. Οι νομικοί μας συμβούλεψαν ότι η Ανόρθωση έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να προβούμε σε καταγγελία. Είναι θέμα ηθικής και ουσίας. Χωρίς να θέλω να δεσμεύσω τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, η άποψη μου είναι ξεκάθαρη, άθικτη και αμίλητη. Η Ανόρθωση πρέπει να καταγγείλει αυτή τη συμφωνία και να την προσβάλει. Ο κ. Στρέπελ έρχεται απόψε, έγιναν αστραπιαίες κινήσεις, ο ίδιος ήταν στο short list και των προηγούμενων ημερών. Το μεγαλύτερο κομμάτι της μελέτης είχε ήδη γίνει. Ευελπιστούμε να κλείσει με αίσιο τρόπο. Το υφιστάμενο προπονητικό επιτελείο δηλαδή οι Ταραπουλούζης και Γεωργίου να παραμείνουν στο επιτελείο της ομάδας. Είναι αξιόλογοι στον τομέα τους, θα συνεχίσουν να είναι μαζί μας. Είχαν θέσεις και οι δύο τις παραιτήσεις τους από το ΔΣ εμείς να ξεκαθαρίσουμε ότι τους θέλουμε μαζί μας. Από την έναρξη της σεζόν είναι στραβά και ανάποδα, δεν πάει τίποτα όπως το σχεδιάζουμε. Το θέμα είναι να βρίσκουμε τη δύναμη να προχωρούμε. Αναρωτηθήκαμε πολλές φορές τι πάει λάθος στη φετινή σεζόν και να βρούμε τις λύσεις και να έρθουν και οι βαθμοί που είναι και η ουσία για ν’ ανάκαμψη η ομάδα”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ