ΕΝΠ 1 – 1 Ανόρθωσις: Κάκιστη η ομάδα, τυχερός ο βαθμός

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ήταν κακή, κατάφερε να γλυτώσει το βαθμό.

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Ίδια εντεκάδα με το περασμένο παιχνίδι, κατέβασε ο Γιούργκεν Στρέπελ στο ντεμπούτο του. Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Βάργκιτς, αριστερά ο Μπεσάτ, δεξιά ο Στρούνα, με τους Σίφο και Ντουγκλάο στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ήταν η τριάδα Βίκτορ, Νόσα και Ράγιος ενώ στην επίθεση αριστερά αγωνίστηκε ο Πράνιτς, δεξιά ο Μπέκα και στην κορυφή ο Ντούρις.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πιο κακή δεν μπορούσε να ήταν η ομάδα μας, που σε ένα ολόκληρο ημίχρονο δεν κατάφερε να δημιουργήσει οργανωμένη επίθεση, που θα της έφερνε κάποια ευκαιρία.

Από την πλευρά της η Ένωση, έλεγξε το παιχνίδι και έψαξε το γκολ. Στο 9’ το σουτ του Μαϊσουράτζε απέκρουσε ο Βάργκιτς, ενώ στο 18’ η γυριστή κεφαλιά από τον Ουντόζι βρήκε στόχο, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Στη συνέχεια του ημιχρόνου η ομάδα μας συνέχισε να είναι κακή και ανήμπορη να επιτεθεί. Από την πλευρά της η ΕΝΠ, είχε 1-2 καλές στιγμές ευτυχώς όμως ήταν άστοχη.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Πανομοιότυπη εικόνα ήταν και στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα μας δεν κατάφερνε με τίποτα να συνδυαστεί και να φτιάξει φάσεις. Στο 60’ ο Στρέπελ πέρασε στο παιχνίδι τον Κατσαράβα αντί του Ράγιος,  με το σχηματισμό να μετατρέπεται σε 4-4-2.

Ωστόσο ούτε η αλλαγή συστήματος έφερε αποτέλεσμα. Το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα μας ήρθε στο 74’, όταν ο Ιγκιεμπόρ με μπαλιά από πίσω, σημάδεψε τον Κατσαράβα, με τον Γεωργιανό να συνδυάζεται με τον Ντούρις, με τον Σλοβάκο από κοντά να νικάει τον Κλέιμαν και να γράφει το 1-1.

Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε νεύρα και ένταση, ωστόσο η ομάδα μας δεν κατάφερε να φτιάξει κάποια φάση που να φέρει αποτέλεσμα. Από τη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ