Απολογήθηκε ο Μπίσκαν! «Υπέγραψα προσύμφωνο…»

Τις απολογίες του προς τον σύλλογο, τον κόσμο και ειδικά στον Ανδρέα Παντελή εξέφρασε ο Ίγκορ Μπίσκαν, μέσω της ραδιοφωνικής συχνότητας του Supersport FM 104.0.

Ο Μπίσκαν ανάφερε αρχικά:

«Θέλω να απολογηθώ στην οικογένεια της Ανόρθωσης, στον κόσμο, σε όλους, στη διοίκηση που μου έδωσε την ευκαιρία για να έρθω. Θέλω να απολογηθώ ιδιαίτερα στον Ανδρέα Παντελή γιατί έκανε τα πάντα για να έρθω στην ομάδα. Υπέγραψα συμβόλαιο, είμαι ειλικρινής. Ήθελα να έρθω, όμως άλλαξα άποψη. Ζητάω συγγνώμη, καταλαμβαίνω ότι μπερδεύω την κατάσταση. Νιώθω ντροπή, ζητάω συγγνώμη από όλους. Ο μόνος λόγος που δεν έρχομαι είναι η οικογένειά μου. Προτιμάει η οικογένεια μου να μείνει στην Κροατία. Από τη μέρα που έφυγα από την Ολίμπια, μείναμε λίγους μήνες χωρίς δουλειά, είχα την πρόταση από την Ανόρθωση, επέλεξα να έρθω, όμως προέκυψε μια πρόταση από την Ριέκα, είναι στην χώρα μου και θα συνεχίσω εκεί», ανέφερε αρχικά.

Για το αν μίλησε με τον πρόεδρο και τι συζήτησαν:
«Μίλησα με τον πρόεδρο. Ήταν απογοητευμένος με την απόφαση που πήρα. Υπέγραψα ένα προσύμφωνο, ελπίζω όμως ότι θα καταλάβει την κατάστασή μου. Είναι gentleman και ελπίζω ότι θα με συγχωρήσει. Έκανε τα πάντα ότι του ζήτησα. Ότι είχα ζητήσει, το αποδέχτηκε. Του εύχομαι καλή τύχη, το ίδιο και στην ομάδα. Ελπ΄ζω να βρει έναν καλό προπονητή και η Ανόρθωση θα βρει το δρόμο της».

Αν έχει μελετήσει την Ανόρθωση και αν έχει κάτι να αναφέρει για την αγωνιστική της εικόνα:
«Δεν έχει σημασία το τι θα πω εγώ για την ομάδα. Θα έρθει άλλος προπονητής για να δουλέψει. Εύχομαι τα καλύτερα στην Ανόρθωση και στον πρόεδρο, ήταν επαγγελματίας μαζί μου».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ