Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη εντός έδρας με την Ομόνοια με 2-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους φουτσαλιστές του Γιώργου Κυριάκου, με τον Λέο Μπομφίμ νωρίς νωρίς να μας δίνει το προβάδισμα στο παιχνίδι με 1-0. Το γκολ μας βοήθησε να ελέγξουμε το παιχνίδι, από το οποίο είχαμε απαιτήσεις. Οι φουτσαλιστές μας έφτιαξαν και άλλες φάσεις, ωστόσο το γκολ δεν ήρθε.

Μία φάση ήταν ικανή να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα, με τον ρεφ Κώστα Νικολάου να βλέπει παράβαση, στην καθαρή προβολή του Κίκι, να δίνει φάουλ και να τιμωρεί με κόκκινη κάρτα τον Βραζιλιάνο. Από τη φάση αυτή η Ομόνοια μας ισοφάρισε, με τους παίκτες μας να εκνευρίζονται. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, τα φάλτσα σφυρίγματα δεν έλειψαν, ενώ η Ομόνοια κατάφερε 1 λεπτό πριν το τέλος να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας μπήκε με σκοπό αρχικά να φέρει το ματς στα ίσα και μετά να κυνηγήσει τη νίκη. Ο χρόνος περνούσε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ. Έξι λεπτά πριν το τέλος, ο Λέο με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

Η Ομόνοια στη συνέχεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε με flying goalkeeper, ωστόσο τις πιο κραυγαλέες ευκαιρίες τις είχε η ομάδα μας, με πιο μεγάλη αυτή του Κόκκινου, που με εκτός θέσης τον τερματοφύλακα ελέω flying, έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Το παιχνίδι έμεινε αναλλοίωτο μέχρι το τέλος, με την ομάδα μας να χάνει δύο βαθμούς, σε ένα παιχνίδια που δικαιούτο το τρίποντο και τον διαιτητή Κώστα Νικολάου να κλέβει την παράσταση και να εξοργίζει τον κόσμο με τις αποφάσεις του.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ