Αιχμές προς διοίκηση από MAXHTEC CLUB ‘’ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ’’

Με σημερινή τους ανακοίνωση οι οργανωμένοι του MAXHTEC CLUB ‘’ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ’’, αφήνουν αιχμές προς τη διοίκηση, στέλνοντας και το μήνυμα πως είναι η τελευταία λεκτική αναφορά.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 25/10/2018

Eπειδή κάποιοι δεν καταλαβαίνουν έμμεσα και με ‘’καθωσπρεπισμούς’’ αυτή τη φορά θα είμαστε ξεκάθαροι. ΄΄Παράξενα΄΄ ποσά σε μεταγραφές και κλειστά συμβόλαια τα οποία μετά από ένα δίμηνο έσπασαν, σιωπήσαμε. Αποκλεισμός από χωριό της Αλβανίας, σιωπήσαμε. Κακές εμφανίσεις στα φιλικά, σιωπήσαμε. ΚΑΚΙΣΤΗ παρουσία στο πρωτάθλημα, σιωπήσαμε. Καμία στήριξη στο οργανωμένο σύνολο από τη διοίκηση, ενώ από εμάς είχατε την αμέριστη συμπαράσταση και δεν προβήκαμε σε καμιά βεβιασμένη κίνηση. Φαίνεται, σας βολεύει και σας η κάρτα φιλάθλου, αφού αν αντιταχθείτε θα σας θυμώσουν οι τηλεοπτικές, που πλέον σας κάνουν ότι θέλουν.
ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ, ΠΑΙΧΤΕΣ, ΝΕΡΟΥΛΛΑΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΣΑΣ ΛΕΚΤΙΚΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΣΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…

Υ.Γ: PREGAME PARTY για τον αγώνα με την κούλα το Σάββατο βράδυ στον σύνδεσμο μας. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΙΜΩΣΕΤΕ ΠΟΤΕ

-ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ-

MAXHTEC CLUB ‘’ ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΦΩΤΙΟΥ’’

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ