«Θάλεια ευχαριστούμε και καλή επιτυχία!»

Με ανάρτηση της στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, το τμήμα γυναικείας πετόσφαιρας του συλλόγου μας, απευθύνει τις ευχαριστίες του, προς την Θάλεια Χριστοπούλου, που θα αποχωρήσει από την ομάδα για λόγους σπουδών.

Αναλυτικά πιο κάτω η ανάρτηση.

ΘΑΛΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Η ομάδα μας αποδυναμώνεται, αλλά στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης έχουμε πολλούς να λόγους να είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι. Διότι τα κοριτσάκια των ακαδημιών μας που γαλουχήθηκαν όλα τα χρόνια φορώντας τη φανέλα με τον φοίνικα, ανοίγουν τα φτερά τους για ένα καλύτερο ακαδημαϊκό (και αθλητικό) αύριο.

Ένα απ’ αυτά είναι και η Θάλεια Χριστοπούλου. Άλλη μία αριστούχα μαθήτρια και αθλήτρια, η οποία αναχωρεί τις προσεχείς ημέρες για σπουδές στην Ελλάδα. Τίμησε την Ανόρθωση με την παρουσία της, αφού αγωνίστηκε και πανηγύρισε τους τίτλους Παγκύπριου Πρωταθλήματος σε όλες τις κατηγορίες! Πρωταθλήτρια Παγκορασίδων, Πρωταθλήτρια Κορασίδων, Πρωταθλήτρια Νεανίδων, Πρωταθλήτρια Γυναικών! Καταξιώθηκε να παίξει βασική στη γυναικεία ομάδα της Ανόρθωσης και κλήθηκε στις Εθνικές Κύπρου Νεανίδων και Γυναικών.

Με την ευκαιρία της αποχώρησής της λόγω σπουδών, η οικογένεια του τμήματος βόλεϊ γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τη Θάλεια Χριστοπούλου και της εύχεται κάθε επιτυχία στην ακαδημαϊκή και αθλητική της διαδρομή.

Θάλεια, ευχαριστούμε για όλα!

Οι ευχές μας, από τη διοίκηση του τμήματος, από τις συμπαίκτριές σου, από τους προπονητές σου όλα αυτά τα χρόνια, θα σε συνοδεύουν κατά τη διάρκεια των σπουδών σου και θα περιμένουμε να επιστρέψεις. Η πόρτα της Ανόρθωσης είναι πάντα ανοικτή…












ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ