«Πρέπει να πιστέψουν όλοι σε εμάς όπως πιστεύουμε εμείς στους εαυτούς μας…»

Πίστη στην ομάδα ότι θα γίνεται καλύτερη με την πάροδο του χρόνου, εξέφρασε ο Νικόλας Εγγλέζου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα kerkida.net, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Πάφο στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας.

Για το παιχνίδι με την Πάφο;

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα τα άλλα. Ξέρουμε ότι κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολο. Πρώτος στόχος είναι  η νίκη, νομίζω σήμερα δικαιούμασταν τη νίκη όμως δεν την πήραμε, πρέπει να δούμε τη συνέχεια και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στο επόμενο παιχνίδι».

Για το τι έφταιξε και δεν πήραμε τη νίκη;

«Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες μπορώ να πω, η ομάδα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε ακόμη καλύτεροι. Όπως είπα χάθηκαν κάποιες ευκαιρίες, πρέπει να τις κάνουμε γκολ, αρχής γενομένης από το επόμενο παιχνίδι».

Για το αν θα είναι ωφέλιμη η διακοπή;

«Σίγουρα νομίζω είναι καλός χρόνος να ξεκουραστούμε, να ηρεμήσουμε, πρέπει να συνεχίσουμε, έχουμε χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι να δουλέψουμε όλοι μαζί. Όπως είπα είμαστε μία καλή ομάδα, πρέπει να πιστέψουν όλοι σε εμάς όπως πιστεύουμε εμείς στους εαυτούς μας και πάμε για το επόμενο παιχνίδι, επιτέλους στην έδρα μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το  παιχνίδι με την ΑΕΛ;

«Όπως είπα επιτέλους παίζουμε στην έδρα μας, χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας, σίγουρα θα τον έχουμε, για αυτό πάμε για τους τρεις βαθμούς να πάρουμε τη νίκη.»

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ