Είναι κάτι που δεν χωράει…

Η λέξη υποτίμηση είναι κάτι που δεν χωράει στην ομάδα μας και θεωρείται λέξη απαγορευτική και επικίνδυνη. Οι ποδοσφαιριστές μας όχι μόνο καλούνται να παρουσιαστούν σοβαροί, αλλά πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί μιας και την επιπολαιότητα τους, την πατήσαμε στο πρόσφατο παρελθόν.

Βλέποντας την Αλκή στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, με την ομάδα της Λάρνακας να μην έχει σκοράρει, σε πολλούς μπορεί να δημιουργείται η εντύπωση πως η ομάδα μας θα έχει εύκολη αποστολή, αυτό όμως δεν ισχύει.

Όπως προαναφέραμε, η Ανόρθωση απέδειξε πολλές φορές πως δεν μπορεί και δεν έχει δικαίωμα να υποτιμήσει καμία ομάδα, μιας και έδειξε πολλές φορές αδυναμία να καθαρίσει φαινομενικά εύκολα παιχνίδια. Εξάλλου,  τα παθήματα από Λάτσι είναι νωπά στη μνήμη, όπως επίσης και σε αρκετά παιχνίδια που ήμασταν το φαβορί στο παρελθόν, δυσκολευτήκαμε αρκετά, τόσο στα φετινά φιλικά, όσο και σε πολλά περσινά παιχνίδια.

Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία  νίκη που πέτυχε η ομάδα μας και ήταν με περισσότερο από ένα τέρμα διαφορά, ήταν στις 17 Μαρτίου που κέρδισε την ΑΕΛ με 0-2 στο Τσίρειο.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ