«Δεν είναι θέμα διαλόγου η κάρτα φιλάθλου…»

Αλαλούμ επικρατεί στους αρμόδιους και επικροτητές της κάρτας φιλάθλου. Εκεί που χθες ο πρόεδρος του ΚΟΑ, δεν ήταν αρνητικός στο να συζητήσει με τους οργανωμένους οπαδούς προκειμένου το ημίμετρο της κάρτας φιλάθλου να βελτιωθεί, κάτι τέτοιο δεν είναι διατεθειμένος να πράξει, ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Ιωνάς Νικολάου.

Συγκεκριμένα σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις το πρωί στον Super Sport FM 104.0, ισχυρίστηκε πως δεν είναι θέμα διαλόγου.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο Ιωνάς Νικολάου.

Ερωτηθείς για τη θέσης τους γύρω από την επιστολή που εχουν αποστείλει χθες Τετάρτη στον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στον ΚΟΑ και στην ΚΟΠ, ο Συνασπισμός Κυπρίων Οπαδών και φιλάθλων και ζητούν διάλογο για το θέμα, ο Υπουργός απάντησε:

«Εφόσον υπάρχει νομοθεσία, κανείς δεν μπορεί να την παραγνωρίσει. Υπάρχει απόφαση, η νομοθεσία είναι εκεί. Πρέπει να υπαρχει ο απαιτούμενος σεβασμός στον κάθε ένα που πηγαίνει στο γήπεδο. ‘Η εφαρμόζεται ή δεν εφαρμόζεται ο νόμος;..»

Σημείωσε επίσης: «Δεν είναι θέμα διαλόγου η κάρτα φιλάθλου, υπάρχει νομοθεσία και δεν νομίζω να είναι θέμα αυτό (σ.σ. πιθανή τροποποίηση του νόμου ή αλλαγή) που πρέπει να απασχολήσει την κυβέρνηση…».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ